Kakve veze Milena Kačavenda ima sa hitom „Lepi grome moj" od Cece? Sve ovo se odvilo još pre dve decenije!

13.11.2023

09:50

0

Autor: M. G.

Zadrugarka drugarici sve ispričala

Kakve veze Milena Kačavenda ima sa hitom „Lepi grome moj" od Cece? Sve ovo se odvilo još pre dve decenije!
Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milena Kačavenda navodno se poverila jednoj prijateljici pre nego što se preselila u rijaliti kuću u Šimanovcima i ispričala joj kako je detalj iz njenog života Marini Tucaković poslužio kao inspiracija za hit „Lepi grome moj", od Cece Ražnatović.

- Nije tajna da je Kačavenda poznavala Džeja Ramadanovskog. On je nju obožavao i prilikom jednog njihovog susreta pozvao je Marinu Tucaković. Kako je Džej morao da krene na neki nastup, Kačavenda je ostala da sedi sa Marinom u jednom poznatom beogradskom restoranu - počeo je izvor, prenose domaći mediji pisanje „Skandala", pa nastavio o tome kako su se onda poveli ženski razgovora tokom kojih se i rodila ideja za sada već dobro poznati „Grom".

„Imala je ljubavnih problema..."

Marina Tucaković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bilo je to pre više od dve decenije. Njih dve su tada povele neke ženske razgovore, a Kačavenda je u to vreme imala ljubavnih problema. Ona se požalila Marini i ispričala neke detalje. Kako mi je ispričala prijateljica, njoj je Kačavenda rekla da je Marina njoj tada rekla da će to biti odlična tema za jednu pesmu. Kasnije su se njih dve opet srele, a već tada je Ceca objavila pesmu „Lepi grome moj" - kaže on, pa zatim i napominje:

- Istina, tada je njoj Marina navodno rekla da je inspiraciju našla u njenom životu. Ne znam o kom delu teksta se radi.

Podsetimo, govoreći baš o toj pesmi, Marina je za medije svojevremeno isticala kako se „Lepi grome moj" u stvari tiče njenog života s Futom (Aleksandrom Radulovićem), prenosi dalje „Kurir", o čemu se pričalo i po estradi. Ceca je, s druge strane, napominjala kako s njenim privatnim životom nema nikakve veze.

Ceca Ražnatović, ATAImages/ A.A.
 

- Milena je njoj rekla da, ta pesma je o meni, Ceca peva o mom životu. Marina i ja smo zaključile da smo imale nekih sličnih problema u ljubavi, pričala je tada Kačavenda - dodao je još insajder.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike