Uroš Ćertić se seli iz Beograda i započinje novi biznis: Ovo su detalji

17.10.2023

17:59

0

Autor: M. J.

Menja život iz korena

Uroš Ćertić se seli iz Beograda i započinje novi biznis: Ovo su detalji
Uroš Ćertić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kaskader i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Uroš Ćertić pre nekoliko meseci se oženio fitnes intruktorkom, 13 godina mlađom Dajanom.

Njih dvoje su se verili posle samo mesec dana veze i ubrzo venčali u Beogradu, ali njihova lokacija će uskoro postati Novi Sad. Naime, Uroš i Dajana su kupili nekretninu u srpskoj Atini, a s obzirom na to da se oboje bave sportom uskoro će otvoriti i teretanu. 

- Trenutno sam sa ženom u Novom Sadu, prodao sam stan na Dorćolu, a kupio u Novom Sadu. Bukvalno se selim prekosutra, a sada smo birali kuhinju, sve ostalo smo kupili, majstori kreče stan. Otvaramo teretanu za dva meseca.

Zbog skoka cene kvadrata u Beogradu, za novac koji su prodali stan u prestonici, kupili su stan i teretanu u Novom Sadu. 

- Ja sam ga oduvek voleo, a otkad sam stupio u vezu, odlučio sam da ne dolazi ona u Beograd, nego da se ja ovde preselim. Miran je život, porodičan, planiramo i prinovu, otvaramo biznis, već sam uzeo lokal i kupio mašine. Za jedan stan na Dorćolu, kupio sam stan od sto kvadrata u Novom Sadu i otvoriš teretanu - rekao je za Kurir.

Podsetimo, Uroš je bio u vezama sa mnogim poznatim damama, među kojima su Ivana Stamenković Sindi, Sanja Dimitrijević, a tvrdi i da je bio u vezi sa voditeljkom Marijom Veljković, iako ona o ovome nikada nije htela da govori. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike