Milena Kačavenda tvrdi da je žrtva prevare bivšeg verenika: Njega sam medijski sahranila, mislim da Ana Ćurčić ima veze sa svim!

07.10.2023

11:14

0

Osvrnula se na priče koje su se pojavile u javnosti

Milena Kačavenda tvrdi da je žrtva prevare bivšeg verenika: Njega sam medijski sahranila, mislim da Ana Ćurčić ima veze sa svim!
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Milena Kačavenda našla se u centru skandala kada je otkriveno da je, navodno, njen bivši verenik za kog je pričala da je poginuo, zapravo otac deteta Milice Dabović.

Odgovarajući u emisiji u "Zadruzi", ona je otkrila da je žrtva prevare.

- David Tošić, koji se drugim ženama predstavlja kao Vuk Roten, a zapravo je reč o Ljubomiru Hadžisteviću. Govori se da je ovaj poslednji identitet, zapravo identitet čoveka koji je otac deteta Milice Dabović - pitao ju je novinar, a Milena je odmah krenula da odgovara:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Milena Kačavenda

- Sad sam sigurna da je prevara u pitanju. Ja nikada nisam upoznala Milicu Dabović, ali sam krenula da dobijam neke informacije u vezi nje. Bila sam na razgovoru o sajber kriminalu, jer je sve simptomatično. Znate li ko je čovek, čija je slika bila na profilu ovog, koji se predstavljao lažno? Od jednog dečka iz Grčke, koji je jedan od najuspešnijih modela. Meni se javio neki broj, koji se isto predstavljao kao David Tošić, kako bi mi pisao poruke o tome što sam u medijima razglasila da je poginuo. Ja sam njega medijski sahranila, a posle toga sam videla da se to nije desilo, jer te vesti nje bilo - rekla je Milena Kačavenda i dodala:

- Da, ja sam svakako žrtva prevare. E sad, pitanje je da li sam žrtva manijaka, ili jednim delom Ane Ćurčić. Neka vidi da li je reč o njenom prijatelju - istakla je Milena, tvrdeći da ne može da garantuje da Ana ima bilo kakve veze sa ovom pričom, ali da misli da ima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike