"Ona je prostitutka, moj drug joj je platio za intimni odnos!" Bivši zadrugar osuo paljbu po Aleksandri Nikolić

02.10.2023

15:41

0

Autor: M. V.

O njoj ne štedi reči

"Ona je prostitutka, moj drug joj je platio za intimni odnos!" Bivši zadrugar osuo paljbu po Aleksandri Nikolić
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristijan Golubović ranije je u "Zadruzi" imao veliki sukob sa Aleksandrom Nikolić, koju je vređao.

Bivši rijaliti učesnik, opleo je i sada po Nikolićevoj, istakavši da se ona bavi najstarijim zanatom.

- Od Makedonije do Švajcarske preko splavova po Beogradu i Zadruzi, sve ono što ne bi pas s maslom pojeo. Ona je jako mlada počela da se bavi prostitucijom, i to je velika žalost. Ona je socijalni slučaj. Ali setite se kad sam ja napao nju i rekao šta se bre tu foliraš sa: "Deki, volim te najviše na svetu, niko nas ne može rastaviti. Nista nam ne može biti". Da li se sećate vi tih momenata, to su svi zaboravili - šokirao je Golubović.

Kako je rekao, Aleksandra je bila intimna i sa njegovim drugarom.

- Ona je prostitutka. Zato što je moj drug spavao sa njom i dao joj pare za taj intimni odnos i rekao je, ako te ona na primer za to tuži, ti kaži, ja ću doći na sud i idemo na poligraf, a ona neka kaže da nije. Znači razvrat, pijanstva, skandali - izjavio je Kristijan za Hype.

M.M./ATAImages/Antonio Ahel
 

 

Podsetimo, jedna od najpoznatijih priča u "Zadruzi" je afera Bujanovac. Aleksandra je priznala da je radila kao animir-dama. 

-  Zasmejavala sam goste i pričala sam njima. Zaradila sam pet hiljada evra najviše za mesec dana. Ne bih to preporučila nikome. To je bila brza zarada, a ja nisam mogla da platim sa trideset hiljada stan, lekove, meni šta treba... To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu devojku i rekla da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sedela sam tamo i pila piće sa njim. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim, on meni kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta. Bila sam i hapšena na tim mestima. Neko je prijavio devojke da rade na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do pre par meseci. Mami nisam smela baš sve da kažem... - ispričala je Aleksandra svojevremeno u „Premijeri - Vikend specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike