Paparaco! Posle priče da su Kristijan i Kristina raskinuli, uhvatili smo par na ovoj lokaciji (VIDEO)

13.09.2023

22:20

0

Autor: N. M.

Njih dvoje su sve vreme opušteno razgovarali

Paparaco! Posle priče da su Kristijan i Kristina raskinuli, uhvatili smo par na ovoj lokaciji (VIDEO)
Kristina Spalević i Kristijan Golubović - Copyright Isnatgram screenshot / kristina_spalevic

Posle priče da se Kristijan Golubović i Kristina Spalević rastaju ekipa 24sedam je uhvatila par kako šetaju u Ulici 29. novembra sa naslednikom. 

Naime, oni su izašli u porodičnu večernju šetnju i sve vreme opušteno razgovarali, baš kao da među njima nema ni najmanjih trzavica. Mali Konstantin Kosta Junior je bio u kolicima za bebe, a sa njima u šetnju je pošao i njihov pas.

Podsetimo, Kristijan i Kristina su od samog starta imali turbulentan odnos, ali kako kažu, ljubav je jača od svega. Nedavno su dobili naslednika, a par očekuje još jednu prinovu početkom naredne godine.

Spekulacije da su raskinuli, Kristina je oštro demantovala. 

- Ne rastajemo se. Kod nas je uvek turbulentno. Sigurno me to pitate zbog afere kocka. Tako osetljiva, plačem za svakakve gluposti i plašim se. Kocka mi smeta i nadam se da se Kristijan neće odati poroku i postati kockar. Ljubomorna sam na sve što me odvoji i na 2 minuta od njega. Mi prosto samo imamo jedno drugo. Brinemo se sami o detetu i o svemu. Nemamo puno ni prijatelja, njih četvoro sam samo zvala na rođendan - rekla je Kristina.

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike