Filip Car izneo šokantne detalje o Aleksandri Nikolić: Htela je da abortira, ubedili su je da rodi dete

01.10.2023

09:40

0

Autor: M. V.

Odlučio je da se odbrani

Filip Car izneo šokantne detalje o Aleksandri Nikolić:  Htela je da abortira, ubedili su je da rodi dete
Aleksandra Nikolić i Filip Car - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Filip Car, ponovo je dao izjavu povodom bivše devojke Aleksandre Nikolić koja je trudna, i tom prilikom je otkrio detalje za koje javnost nije znala. 

Aleksandra je prvo rekla kako ju je Car varao i fizički maltretirao, a on je sada izneo svoju stranu priče.

- Ona je totalno poludela, ja više ne znam uopšte šta se sa njom dešava! Ona nije osoba kakvom sam je ja smatrao i koju sam ja voleo, ovo je totalno neka druga žena, kao da su joj vrane popile mozak! Kojim je ona ljudima okružena i tim nekim fanaticima sa kojima ima kontakt - meni nije jasno, ali očito je razlog mog uništenja samo finansijske i medijske prirode, jer očito nijednom nije bila u medijima, osim što su je Dejan, Kristijan i takvi optuživali i što se vezivale za kojekakve priče... Ni za šta pozitivno nije bila u medijima, pa je rešila da mojim uništenjem, optužbama na moj račun, bude u medijima - izjavio je Filip, pa progovorio i o svom navodnom neverstvu.

- Desila se jedna prelepa stvar - iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao - rekao je, pa šokirao kako je Aleks već ranije htela da abortira dete.

-  Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene - istakao je Car za Pink.rs.

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike