Teodora Radojičić pre ulaska u „Elitu” robijala, a sad cimerki preti ubistvom: Ne odgovaram za svoje postupke

18.09.2023

09:26

1

Učesnica rijalitija je istakla da nije svesna svojih postučaka kada se iznervira

Teodora Radojičić pre ulaska u „Elitu” robijala, a sad cimerki preti ubistvom: Ne odgovaram za svoje postupke
Teodora Radojičić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Učesnica „Elite” Teodora Radojičić, koja je takoreći pravo sa robije ušla u rijaliti ne prestaje da šokira javnost opasnim i veoma neprikladnim izjavama. Naime, ona je izjavila da je u stanju da ubije čoveka kad je neko iznervira!

Kako je danima unazad na ratnoj nozi sa Marijom Malivuk, Teodora je istakla da treba da se drži što dalje od nje, jer nije svesna svojih postupaka kad joj padne mrak na oči. 

- Ako me Marija još jednom bude iznervirala, kao pre nekoliko dana, biću u stanju da je ubijem! Kad mi padne mrak na oči, ne mogu da odgovaram za postupke, a znam da budem mnogo nezgodna - kazala je ona i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Teodora Radojičić

- Ne volim kad neko dira ono što je moje, a ovde u rijalitiju svi kradu, zabadaju nos u tuđa posla i preturaju mi po stvarima, a ona to radi. Presudiću joj ako mi još jednom takne stvari. Ima na kraju da opravdam to što se priča da sam krimos, pa će da lete glave - pričala je Teodora rijaliti cimerima, a potom se prisetila i perioda kada je rbijala tri godine u zatvoru u Austriji.

- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos - priznaje ona bez pardona i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Teodora Radojičić

 

- Gruba sam osoba jer samo ja znam šta sam radila da bih u zatvoru sačuvala živu glavu. Ko nije bio na robiji, ne može da zna. Trudila sam se da se uklopim u klan u kom sam našla prijatelje. To je mnogo važno u zatvoru i zato je rijaliti za mene mala beba kad su u pitanju svađe. U zatvoru nema svađa, samo krene šutka i tuča, pa ko prvi padne.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike