Stanija je jedina koja nije želela moje poklone! Asmin ne prestaje da pljuje Aneli, ali i sve bivše: Pale su u mojim očima

17.09.2023

10:09

0

Autor: B. D.

Biznismen ističe da ga je ovim gestom kupila

Stanija je jedina koja nije želela moje poklone! Asmin ne prestaje da pljuje Aneli, ali i sve bivše: Pale su u mojim očima
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić - Copyright Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Bivši verenik Stanije Dobrojević, biznismen Asmin Durdžić, ne odustaje od namere da se pomiri sa starletom. Tako je u nekoliko navrata na svojim storijima izneo detalje iz njihove veze, deleći Dobrojevićevoj komplimente i ističući da je ona jedina devojka koja od njega nije želela poklone. 

- Čitam komentare i ne mogu da verujem da mi ljudi govore da nisam dobar čovek jer se branim istinom. Kao, ja bi trebalo da ćutim i da ne iznosim istinu. Ja bih najviše voleo da nikada nisam imao potrebu da se oglasim javno povodom bivše partnerke, pogotovo ne koja je rodila dete - napisao je Asmin na Instagramu., osvrnuvši se i na svoju bivšu, Aneli Ahmić

Instagram printscreen/bet_men_007
Asmin o Staniji i bivšim devojkama

 

- Nijedna žena nije imala od bivšeg muškarca koliko Aneli od mene. Samo ona nije htela da živi sama u Austriji sa detetom i prihvatio sam i to. Sama je birala gde će i kako će. Ja sam samo hteo da bude normalna majka i da ne sramoti sebe ni ćerku, ništa drugo. Da je bila normalna ništa do smrti nije morala da radi, a imala bi sve što poželi, ali, naravno, damski - dodao je Durdžić.

- Ona to nije uspela i to nije moja krivica. Čitam komentare muškaraca koji verovatno nisu sposobni da žive onako kako žele, igraju igrice kod kuće ili spavaju 12 sati, ne znam. Po mom mišljenju, svaki muškarac želi da mu devojka pored njega izgleda kao milion dolara, i u to muškarac treba da uloži, jer je devojka pored muškarca njegovo ogledalo - napisao je Asmin.

Instagram screenshot / bet_men_007_
Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

Na samom kraju svog obraćanja na Instagramu, Asmin je otkrio zbog čega su devojke najčešće padale u očima, a šta je ono čime ga je Stanija osvojila.

- Što se tiče Stanije, ona je jedina žena koja je imala svoj stav i koja nije htela da joj kupujem poklone. Svaka žena pre Stanije je padala u mojim očima, ne zato što nije bila lepa, nego zato što je pala na mom ispitu. Ponudim joj deset stvari, ona kupi 12. I logično je da muškarac treba da kupi poklon devojci, ali Stanija je jedina žena koja je bila protiv poklona i koja nije to iskoristila - napisao je, između ostalog, biznismen.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike