Stanijin bivši o starletinoj drami! Asminu se to nimalo nije dopalo: Žestoko mu odbrusio! (FOTO)

09.09.2023

16:35

0

Autor: M. G.

Čim je počela „Elita", odmah se podigla prašina i oko Dobrojevićeve

Stanijin bivši o starletinoj drami! Asminu se to nimalo nije dopalo: Žestoko mu odbrusio! (FOTO)
Marko Marković - Copyright ATAImages/M. M.

Stanija Dobrojević se na samom počeku „Elite", u kojoj čak i ne boravi, našla u centru skandala pošto ju je učesnica šoua Aneli Ahmić optužila da joj je ona rasturila brak sa Asminom Durdžićem.

Starletin nekadašnji dečko Marko Marković, oglasivši se za jedne medije, poručio je kako smatra da „onaj ko se u nečiji brak umešao, nema opravdanja".

Marko Marković sa Stanijom, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Što se tiče te situacije, nisam baš najbolje ispratio. Kao što znate, Stanija i ja smo bili tri godine zajedno, imali smo lepu i normalnu vezu. Što se Stanije tiče, nemamo nikakvog kontakta, ali ovo koliko sam ispratio, čuli smo dve strane priče, niko ne zna šta je tu istina...

- Ali, ko god da se umeša u nečiji brak, za to nema opravdanja, nikakvog. Jer, kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - izjavio je on, prenose domaći mediji pisanje „Republike".

Sa druge strane, na društvenim mrežama pojavila se zajednička fotografija Stanije i Asmina iz nekog lepšeg perioda. Par se u međuvremenu verio, raskinuo veridbu, prenosilo se, ali Durdžić očito ne odustaje lako od nje, kao i njihove ljubavi. Ovime je stavio tačku i na nagađanja da je s Dobrojevićevom bio iz lične koristi.

Takođe, nije propustio i da nekoliko reči uputi Markoviću, čiji mu se komentar nimalo nije dopao.

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić, Instagram screenshot / bet_men_007_
 

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, letovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš verenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu! Bolje se pokrij po ušima - objavio je u okviru „storija", malo pošto je saznao šta je Marko rekao.

Poruka upućena Marku Markoviću, Instagram screenshot / bet_men_007_
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike