Jelena Golubović bez dlake na jeziku o bivšim cimerima iz rijaliti kuće! Ana Ćurčić, Maja, Bebica - nikog nije preskočila

21.08.2023

21:30

0

Autor: M. G.

U poznatom stilu, posebno je osula paljbu po nekadašnjoj izabranici Zvezdana Slavnića

Jelena Golubović bez dlake na jeziku o bivšim cimerima iz rijaliti kuće! Ana Ćurčić, Maja, Bebica - nikog nije preskočila
Jelena Golubović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tik pred pojavljivanje u jednoj emisiji, bivša zadrugarka Jelena Golubović u poznatom je stilu prokomentarisala brojne aktuelnosti vezane za njene nekadašnje cimere s rijaliti imanja u Šimanovcima. Najpre, osula je paljbu po Ani Ćurčić upitana o drami koja se odvila pred kamerama - kada je ona, iznervirana, sokom ispolivala voditeljku Anu Radulović.

Ana Ćurčić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ispratila sam, ko nije ispratio... Zrela žena, od nje se najmanje očekuje da se bahati, da poliva po studiju, ja to sebi nikada nisam dozvolila, pa ni kada sam bila u rijalitiju mesecima... Ovo je neopoštovanje prema televiziji, voditeljki... Svi smo mi imali ekscentrične scene da povisimo ton, ali da polivamo po studiju?! Šta je njoj voditeljka kriva?! - počela je Jelena za „Pink.rs", pa ubrzo i nastavila o Ćurčićevoj i njenom, kako kaže, bahaćenju koje smatra nedopustivim.

„Uvek sam pričala da je kontradiktorna!"

- To što je Miki (Đuričić) nazvao i rekao, ispratila sam, jer sam to govorila; ja sam u svakoj emisiji govorila kako je Ana kontradiktorna. Ona je ušla, napala devojku, umesto da joj Zvezdan )(Slavnić) bude kriv. Ja sam gledala kada je ušla prvih par dana, intresovalo me je da ne legne u moj krevet i ona kao: „Idem da šetam". Ona kaže: „Hoćeš da ti spremam sendvič?"... Kako je rekao da voli Anđelu, onda je on najgori čovek na svetu, monstrum, dželat i ona ga se patološki plašila. Rekla sam da ne znamo drugu stranu i isto tako sam rekla, neko šesto čulo mi nije dalo, verovala sam svim ženama da su bile verne, ali sam za nju rekla da ne znamo da li je bila verna, a Zvezdan nam neće reći da li je ona njega za sve to vreme varala... Ja kada sam bila napolju, oni mene nisu mogli dobro da čuju, ali su mogli kasnije, jer sam često gostovala. Nisam u kontaktu ni sa kim, Zvezdan je bio fer, sa Anđelom sam preko Zvezdana bila u korektnim odnosima - objasnila je ona, pa zatim nastavila o svom odnosu s Majom, „svojom rijaliti ćerkom".

„Za razliku od Ane, ona od sebe ne pravi žrtvu!"

Jelena Golubović, ATAImages/M. M.
 

- Sa Majom sam u kontaktu. Maja stvarno ima srce, rešava probleme u sekundi, što ja mnogo cenim. Kada čuje neki trač vezano za nju, ona će da odreaguje, u tuđe priče se ne meša. Ja to poštujem. Što se tiče ljubavi, ona je najgora za samu sebe, a što se tiče njenih izbora, to neću da komentarišem. Za razliku od Ane, Maja od sebe ne pravi žrtvu - tvrdi nekadašnja zadrugarka.

Potom, dala je svoj komentar i na čitavu priču koja prati Slađu Lazić Kvadolinu i Nenada Macanovića Bebicu.

„Ako je glupa, neka bude sa njim..."

Slađa Lazić, Printscreen „Ekskluzivno"
 

- Nisam ispratila, osim što sam čula da se druže. Bljak! Meni je taj Bebica, stvarno... Ima toliku zlobu u očima, a ako je Slađa glupa da bude sa njim, neka bude sa njim. Meni je drago da se Zola (Lazar Čolić) otarasio svih i Miljane (Kulić) i koferčeta uz Miljanu i Slađe... Ako je dete njegovo, bilo bi mi drago da stupi u kontakt s detetom. Ja mislim da bi mu Ina (Rajzinger) bila jedina privržena i verna i mogao bi da je usmeri i formira i pomogne joj da odrasta - smatra ona, istakla je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike