„Ovo od pozorišta nikad ne bih mogla!" Jelena Golubović rijaliti parama kupila i stan: Evo šta je uradila sa stvarima posle raskida s dečkom

07.08.2023

08:55

0

Autor: M. G.

Nekoliko godina su tu zajedno boravili, a ona ga je na kraju „očistila" iz prostora

„Ovo od pozorišta nikad ne bih mogla!" Jelena Golubović rijaliti parama kupila i stan: Evo šta je uradila sa stvarima posle raskida s dečkom
Jelena Golubović - Copyright ATAImages/M. M.

Većinu novca koji je zaradila u rijalitiju Jelena Golubović dala je na gradnju kuće na Avali, gde dosta boravi. Čitac plac nadomak Beograda je pazarila, pa nekretninu „skockala" tačno po svom ukusu, a kako dodaje - uspela je sebi i jedan stan da obezbedi, što „nikako ne bi mogla od pozorišta".

- Rijaliti mi je dosta doprineo, od pozorišta nikada ovo ne bih mogla da priuštim. Ovde sam živela sa bivšim partnerom par godina. Jesam umela da kuvam, ali smo mi jednom dnevno jeli u restoranu - počela je Jelena za jedne domaće medije, pa istakla kako je posle raskida sav nameštaj koji su koristili iznela.

Jelena Golubović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Krevet u kojem su spavali, pak, čekićem je polupala.

- On nije poznat javnosti. Mi smo prvo godinu dana bili drugovi, ja uopšte nisam primećivala da se ja njemu sviđam... Rekla sam majstorima da iznesu baš sve iz stana, a krevet na kom smo spavali sam čekićem polupala. Stan ima 33 kvadrata, plus terasa koja ima tri kvadrata, ali deluje veće. Pošto planiram da idem iz zemlje, ja bih ovo izdala Rusima ili Ukrajincima, nekome ko bi ovde bio duže. Izdavanje mi je broj jedan, a ako bi prodavala nešto, onda bi prodavala sve i na Avali, a u toj vrednosti bih možda kupila neki stan u Moskvi - objasnila je, a onda se dotakla i ulaska u iduću rijaliti sezonu.

Kako kaže, ta vrata uopšte nisu zatvorena.

- Ako me produkcija bude zvala, ja ću uvek na par nedelja moći da dođem - izjavila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike