Miki Đuričić se skroz promenio: Vodi porodičan život, poštedeo je suprugu svih obaveza pred porođaj!

17.08.2023

15:02

0

Autor: N. M.

On se ne odvaja od ćerke Dunje

Miki Đuričić se skroz promenio: Vodi porodičan život, poštedeo je suprugu svih obaveza pred porođaj!
Miki i Angelina Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji zadrugar Miki Đuričić potpuno se smirio otkako je uplovio u brak i dobio ćerku Dunju, a to se sve može zaključiti iz njegovog intervjua u kome je otkrio kako sada živi dok čekaju sina i kako će ga nazvati - Arsen ili Arsenije.

- Uskoro treba supruga da mi se porodi i to će morati dve nedelje ranije, jer je Arsenije veliki i napredan. Sve nam se vrti oko toga. Pripremamo se. Dunja jedva čeka da se rodi. Moja svakodnevica je sada drugačija. Obaveza mi je da danas skuvam ručak, spremim večeru, ako treba. Supruga to ne može, jer je beba velika. I inače je žena trudna. Dunja i ja sredimo kuću, iako ona razbaca po nekoliko puta sve što složim. Imam kokoškice, pa onda budem i sa njima. Pričuvam dete, s obzirom na to da supruga mora da odmara. Gledamo TV projekte, polako učimo i pesmice. Uglavnom imam obaveze oko deteta i supruge - kaže Miki, koji je očigledno pažljiviji otkako je dobio dete. 

U celoj ovoj priči postavljalo se pitanje da li će ući u novi rijaliti Elita.

ATAImages/Antonio Ahel
Miki Đuričić

- Rijaliti je nezgodna stvar. Dosta različitih ljudi. Dođe i do ružnih reči. Čovek se iznervira i pukne. Teška je to psihološka igra. Kad si privatno okružen normalnim ljudima, moraš i ti biti normalan. Ne bi bilo normalno da čovek privatno dolazi u situacije kao u rijalitiju. Onda bi morao da se zapita šta je sa njim - govori Đuričić i dodaje:

- Ne znam da li više imam živaca za rijaliti. Međutim, nikad ne reci nikad. Supruzi ću biti potreban par meseci nakon što se porodi. Pre bih sebe video iza kamere, iako još nisam dobio zvaničan poziv. Nisu godine u pitanju, nego je pitanje da li sam spreman na to. Nisam siguran. Rekao sam sto puta nikad, pa sam ponovo ušao. Za sada ne, a za kasnije ćemo videti - zaključuje Miki.

Instagram printscreen/mikijevcimikizuta
Miki Đuričić sa ćerkom

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike