Šokantni detalji razgovora Osmana Karića s Anom Ćurčić dospeli u javnost: Rešio sam da raskrinkam tu „krimi džimi" ženu! (FOTO)

19.08.2023

14:05

1

Autor: M. G.

Navodno su se i videli nekoliko puta pre nego što je ona otišla u „Zadrugu"

Šokantni detalji razgovora Osmana Karića s Anom Ćurčić dospeli u javnost: Rešio sam da raskrinkam tu „krimi džimi" ženu! (FOTO)
Osman Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, ozbiljno je potkačio Anu Ćurčić objavivši na svom Instagramu i izvesni telefonski razgovor između njih dvoje, nastao pre nego što je ona otišla u „Zadrugu". 

Ana Ćurčić, Printscreen ,,Amidži šou"
 

Navodno, Ana je Osmana tada zvala ne bi li se raspitala o „eventualnom odlasku tamo", ali i o novcu, tačnije honoraru koji bi mogla da traži. Takođe, u neku ruku, nazvao ju je i lažnom žrtvom zbog svega što je s njene strani izrečeno, a što je rešio da sada i podeli sa vrlo širokim auditorijumom. 

- Dugo sam razmišljao, pa sam došao do zaključka da kažem i raskrinkam „krimi džimi" ženu poput Ane Ćurčić. Jednu od žena koje koriste situaciju i porede se sa ženama, majkama, koje su zaista zlostavljane od strane svojih partnera. Niko ne zna da smo se Ana i ja videli u par navrata i čuli preko telefona pre njenog ulaska u „Zadrugu" u šta ću vas uveriti kada razgovor na sledećem „storiju" preslušate...

Osman Karić, Instagram screenshot / karic_osman
 

- Stop lažnim žrtvama - očtar je bio on, koji je ispunio obećanje, pa uvrstio pomenuti razgovor među svoje „storije" u tom trenutku. 

- O kojoj mi cifri sada pričamo? Ja te pitam ovako, drugarski, ne da bih ja sad nešto rekla... Slušaj, ja ne mogu da uđem tamo, a da ga ne use*em, razumeš? - govorila je Ana Osmanu, koji je u jednom momentu i povukao ove svoje objave, pa pokrenuo potpuno drugačije teme u poznatom stilu, bez dlake na jeziku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike