Ivan Marinković omalovažavao paradajz turiste: Nasukani kit od 20 godina i 200 kilograma

19.08.2023

15:42

0

Autor: B. D.

Pratioci na Instagramu su ga podsetili na period kada nije imao ništa

Ivan Marinković omalovažavao paradajz turiste: Nasukani kit od 20 godina i 200 kilograma
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rijaliti igrač Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena su odabrali Egipat kao svoju destinaciju za letnji odmor. Ipak, bivši zadrugar umesto vreme da koristi za opuštanje, on je odlučio da podrugljivo komentariše ostale turiste koji su odseli sa njim u istom hotelu.

Dok je Marinković ležao na ležaljci, on je sve vreme komentarisao porodicu koja se kupala u bazenu, i to na veoma neumesan način.

- E ovo je najsrećnija porodica koju ste videli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju - kazao je Marinković, pa nastavio:

Instagram printscreen/ivanmarinkovic79_official
Ivan Marinković o paradajz turistima

 

- Ovaj ovde je „prizetko”. Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova devojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, levo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro.

Malo je reći da su ovaj njegov potez svi osudili, a ipak neki smatraju da je Ivan samo želeo da privuče pažnju na ovakav način.

- „On priča o porodici, a pojma nema šta je to”, „Kako te nije sramota, dno dna”, „Zaradio si pare tako što iskoristio malo dete za rijaliti, a sada pričaš o paradajz turistima”, „Ti ladno znaš o čemu oni pričaju i kako se kreću, jezivo”, „Sram da te bude što si se uzvezdio”, „Dragi Ivane, uživaj sa Jelenom i ne rugaj se nikome, sećaš li se kada ti nisi imao ništa, pa si spavao u vili Parova” - glasili su neki od komentara njegovih razočaranih pratilaca. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike