Ivan Marinković zakazao svadbu! Progovorio i o trećem detetu: Odluka je pala!

29.07.2023

18:55

0

Autor: M. G.

Danas-sutra, voleo bi kada bi sa Jelenom Ilić dobio još jednu ćerku

Ivan Marinković zakazao svadbu! Progovorio i o trećem detetu: Odluka je pala!
Ivan Marinković i Jelena Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Marinković je tokom „Zadruge 6" često maštao o venčanju s izabranicom Jelenom Ilić. Kako je govorio, „na ludi kamen" će da stane čim izaće iz rijaliti kuće u Šimanovcima. Prema priznanju iz emisije „Narod pita" - uopšte se nije šalio. Par je svadbu zakazao za septembar, a on već i porodicu aktivno planira sa njom. 

- Da, sada više nije ni tajna, uskoro ćemo na odmor. Odlučili smo da to bude septembar, mi smo to hteli još prošle godine. Biće to jedno intimno venčanje, možda bude i 15. septembar, to nam je pet godina - objašnjavao je Ivan, pa je na pitanje da li bi voleo da ovoga puta dobije ćerku ili sina, odgovorio: 

- Sve mi je jedno, ali neka mi Bog oprosti, kada smo počeli Jelena i ja da pričamo o tim stvarima, ja sam to dete zvao Zvončica, kao mala Zvončica, pošto je Jelena sitna, ali dinamitna. Voleo bih da bude žensko. 

Podsetimo, Ivan iz prvog braka s pevačicom Gocom Tržan ima ćerku Lenu, a sina Željka dobio je u vezi s Miljanom Kulić. 

Nedavno, inače, Marinković je zajednos Kulićima slavio mališanov rođendan i pred kamerama se prethodne noći pojavio pun utisaka sa tog slavlja, organizovanog u Nišu. 

Jelena, pak, nije išla sa njim, a evo i zašto. 

Jelena Ilić, Printscreen ,,Pitam za druga" / Red TV
 

- Nisam bio sa Jelenom, prost je razlog - Jelena radi svakog dana, devojka ne može da da otkaz da bi otišla na rođendan. Nisu to prilike da Jelena tu mora u svakoj situaciji da bude tu. Jelena je tu kad Željko dođe kod nas, ali da sad ona svuda ide... Tu neke stvari moraju da se stave na svoje mesto. Željko je deo moje porodice, isto tako ja njegove i Jelena nema potrebu svaki dan da se meša - istakao je on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike