Slađa Lazić o Zoli, Bebici, a onda i novom, imućnom dečku: Njemu je vreme da se smiri, pa ja čekam dijamantski prsten!

18.08.2023

15:50

0

Autor: M. G.

Bivša zadrugarka je sigurna da će uskoro „otići do oltara"

Slađa Lazić o Zoli, Bebici, a onda i novom, imućnom dečku: Njemu je vreme da se smiri, pa ja čekam dijamantski prsten!
Slađana Lazić - Copyright Printscreen „Ekskluzivno"

Slađana Lazić otvoreno je progovorila o svom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Lazarom Čolićem Zolom, pa i svom novom, imućnom dečku, za kog po svemu sudeći baš planira da se uda. Kako kaže - njemu je i vreme da se skrasi, a ona duboko veruje da on to može da učini kraj nje, pa sad čeka dijamantski prsten.

- On (Bebica) je samo moj dobar prijatelj. Mi se družimo. Krenuli smo tamo gde smo stali. Jedno vreme nismo bili u kontaktu zbog njegove bolesne veze, sada hvala Bogu to je završeno. Svaki dan se čujemo i družimo i baš me je malopre dopratio ovde - istakla je ona za „Pink.rs" pred jednu emisiju, a onda prokomentarisala i svoju izjavu da je njen dečko ljubomoran na Nenada.

Nenad Macanović Bebica, ATAImages/Antonio Ahel
 

„On je moćan muškarac!"

- Moj dečko nije ljubomoran. On je svestan sebe, svog izgleda, moćan je muškarac. Onakvi naslovi u novinama i portalima se nikome ne bi dopali, pa je to njega malo iznerviralo. Pozvao me je, imali smo malu raspravu, ali smo to sada rešili - objasnila je Slađa, pa zatim na pitanje čime se njen novi izabranik bavi, kratko odgovorila:

- On ima svoje firme, jako je uticajan i to je dovoljno.

Upitana da li je zaista spremna za taj idući korak u ljubavi, kazala je:

- On ima 36 godina i mislim da mu je vreme da se smiri, a da to može pored mene da uradi. Čekam dijamatski prsten sada. Pričamo o tome, ja više potenciram te stvari jer mislim da sam ja više zaljubljena i uvek se dese takve stvari. Ja se prva zaljubim i posle opčinim muškarca i ne da me nikome - smatra Lazićeva.

Međutim, kako tako nije baš bilo i u „Zadruzi" (zaljubila se u Zolu, a on je bio prilično hladan spram svega po izlasku iz rijalitija), ispričala je zašto misli da joj „čini tada nisu uspele".

„Neću ja da budem muško u vezi!"

Lazar Čolić Zola, Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

- To je neistina. On je lupetao, ja sam njega štitila. Svaki put u emisiji „Narod pita" on je glumio kako je hladan, ovakav, onakav, prosto je javno pokazivao drugačije stvari. Ja sam tu vezu okončala, jer mu se na telefon nisam javila. On je dobar dečko, ali ne sa mnom već sa drugom ženom. Finansijski može da me isprati, nije to problem. Ja ne želim da budem muško vezi, on nije sportski tip, ja jesam... Sada sa mojim dečkom treniramo zajendo, šetamo, volimo se i srećna sam - zaključila je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike