Bebica u jeku skandala s Kulićima sa ovom bivšom zadrugarkom otišao u ludu vožnju: I pre mu je držala stranu, sada samo nastavlja? (FOTO)

12.08.2023

22:34

0

Autor: M. G.

Dobra joj dela nikako ne zaboravlja

Bebica u jeku skandala s Kulićima sa ovom bivšom zadrugarkom otišao u ludu vožnju: I pre mu je držala stranu, sada samo nastavlja? (FOTO)
Nenad Macanović Bebica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dok su bili u „Zadruzi 6", Slađana Lazić i Nenad Macanović Bebica često su provodili vreme zajedno, posebno u periodu kada je njega Miljana Kulić ostavila zbog Lazara Čolića Zole.

Tada, sve vreme mu je držala stranu, a on joj to očito ne zaboravlja.

Nenad Macanović Bebica, ATAImages/Antonio Ahel
 

Na Instagramu su se, naime, pojavili snimci i fotografije iz njihove lude vožnje kvadom - kojom ju je počastio, čini se, sa velikim zadovoljstvom. U jeku skandala s Nišlijkom, pak, mnogi očekuju upravo njenu reakciju na ovo, pogotovo iz razloga što je Slađa svojevremeno i bila sa Zolom.

Inače, Lazićeva je nedavno ispričala za medije kako je, pošto je raskinula sa Čolićem, pronašla „opasnog momka, s kojim planira svadbu".

- Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek. Voli me, obožava me i ja sam njegova rejna. Planiram da se udam za njega - istakla je bila, prenosili su domaći mediji pisanje „Republike", u isto vreme kada se spekulisalo i da će uprkos novoj ljubavi svakako spakovati kofere i uputiti se u „Elitu".

To, međutim, još nije i potvrđeno.

Slađana Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike