„Najveća sam budala na Balkanu!" Miksi pala roletna, pa zvanično raskrstila s bivšima: Ivan, Zola, Bebica, svi su oni mrtvi za mene!

10.08.2023

22:50

0

Autor: M. G.

Smatra da su je koristili ne bi li postali popularni, a onda su se još i „oparili preko njene grbače"

„Najveća sam budala na Balkanu!" Miksi pala roletna, pa zvanično raskrstila s bivšima: Ivan, Zola, Bebica, svi su oni mrtvi za mene!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miljana Kulić često je u fokusu javnosti - bila ona u rijalitiju ili ne. Detaljima iz privatnog života privlači ogromnu pažnju otkako je pre pet godina rodila sina Ivanu Marinkoviću, pa sve do sada, kada je rešila i zvanično da raskrsti i s bivšima Lazarom Čolićem Zolom, a onda Nenadom Macanovićem Bebicom, s kojima takođe „ratuje" već izvesno vreme.

Kako je naglasila gostujući u jednoj emisiji, oni za nju više ne postoje i „ne planira više da im dopušta da je koriste zarad popularnosti".

„Oni su mrtvi za mene!"

Miljana Kulić, Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial
 

- Zola, Bebica i Ivan su mrtvi za mene! Ne želim više nikad da ih vidim. Oni su moja prošlost i dosta sam im pridavala na važnosti. Preko moje grbače su ušli u rijaliti i zaradili novac. Koristili su me zbog popularnosti, ali neću to više da dopustim. Ja sam najveća budala na Balkanu - prokomentarisala je ona u „Info danu" na televiziji „Informer", osvrnuvši se i na to što je Bebica skoro pričao kako ju je on „odvraćao od kocke".

Miksi, naime, tvrdi upravo suprotno, pa kaže i kako je on „oduvek znao da joj je samo uteha, ne bi li brže prebolela Čolića".

- Završila sam s njima, nadam se da ću jednog dana biti s nekim ko će me iskreno voleti - izjavila je Kulićeva.

Na Marinkovićeva je i te kako besna, jer po njenim merilima, on nije brižan otac njihovom nasledniku Željku koji živi sa njom i njenom porodicom u Nišu.

- On se samo folirao u „Zadruzi" i „hvatao na patetiku", pa se narod sažalio na njega. Zato je i osvojio peto mesto (na kraju rijalitija). Bolje je da dete nema oca nego da ima lošeg oca. Bog mu nije dao da ima dete s verenicom Jelenom zato što je loš otac i Leni (ćerki koju ima s pevačicom Gocom Tržan) i Željku. To mu je kazna - veruje Miljana.

Ivan Marinković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike