Miljana Kulić šokirala priznanjem o Bebici: Plaćala sam ga za intimne odnose

08.08.2023

09:20

0

Autor: N. M.

Bežala je od emocija prema Zoli

Miljana Kulić šokirala priznanjem o Bebici: Plaćala sam ga za intimne odnose
Marija i Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Miljana Kulić šokirala je priznanjen da je njen bivši partner Nenad Macanović Bebica dobijao pare da bi njih dvoje imali seksualne odnose, a u emisiji ''Narod pita'' došlo je do još nekih priznanja.

- Ratosiljala sam se bede, drago mi je što je otišao. Bebica je meni, iskrena da budem, Bože oprosti što sam iskoristila nekog, on mi je bio uteha u prolazu. Ja sam mu uvek to govorila, nisam ništa krila od njega, pa da sada imam nešto da krijem - rekla je Miljana, pa objasnila u kom smislu.

- U smislu da bih pobegla od emocije sa Zolom koju sam imala, da ne bih sekirala mamu, tada je bila bolesna. Zavolela sam ga na neki specifičan način, ali ne kao ljubavnog partnera, nego kao druga, na taj neki način. Nikada ga nisam gledala kao muškarca, nije moj tip, mnogo je mračan, negativan, on guši moju energiju - pričala je Kulićeva, pa otkrila i kako je sve u njenom porodičnom domu u Nišu izgledalo sa Bebicom.

ATA Images/Antonio Ahel
Nenad Macanović Bebica

- Pozove majku, izbriše poziv. Ja sam maher za takve prevarante kao što je on. Reći će neko:"On ti je pomogao, a ti tako pričaš o njemu". Mama mu je dala 10.000 evra, jer im je bilo žao što nije plaćao alimentacije, a tri godine pre "Zadruge" nije plaćao, pa mu se bližio zatvor. On je trebalo da otplati turama sa autobusom, pa da tako vrati, to su mu dali od srca. Imao je platu, prenoćište, doručak, ručak, večeru, dobar intiman odnos...Tako da, ja pred Bogom nisam grešna - zaključila je Miljana.

Marija je isto iznela nove stvari o Macanoviću, pa ponovo spomenula novac.

- Istina je da sam mu dala 10.000 evra, njega smo čak i prijavili na adresu kod naše komšinice u Nišu. Išla sam juče kod nje, odjavili smo ga odatle, ne znam ja šta on može njoj da napravi. On nije imao prebivalište, njega su se svi odrekli, ko zna šta je on uradio svojoj porodici kad su ga odjavili sa adrese - kaže Marija za Blic, a zatim dodaje da su ga kao porodičnog člana prihvatili, te da ga je Miljana proslavila.

 

- Toliko je ružno što ovako pljuje po nama sada, a sve smo uradili za njega. Stalno sam mu govorila da ide da viđa decu, plakali su za njim, on je stalno lagao. Kad sam ga pitala što ih ne viđa, stalno mi je pričao neke priče - pa u Hrvatskoj su, pa nisu kod kuće. Žao mi je te dece. Ja sam odrasla bez oca, jedva sam čekala da dođe da se vidimo i znam kako je toj deci koja su odrasla bez njega - zaključila je Kulićeva.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike