Prepucavanje se nastavlja: Miljana odgovorila Bebici, otkrila do detalja kako ju je lagao!

07.08.2023

17:08

0

Više nije htela da se suzdržava, a tvrdi da je ovo poslednja izjava koju će dati o njemu

Prepucavanje se nastavlja: Miljana odgovorila Bebici, otkrila do detalja kako ju je lagao!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su raskinuli, a na površinu je počeo da izlazi sav njihov prljav veš.

Miljana je optužila Bebicu da je od njene porodice uzeo 10.000 evra, on je uzvratio da zapravo njena majka njemu duguje pare, a sada je Kulićeva rešila da mu odgovori.

Ona se prvo osvrnula na to da Bebica nije hteo da ima bilo kakav odnos sa svojom porodicom.

- Sve je bilo kao što je i bilo, nisu hteli da dolaze kod njega, rođendan mi nisu čestitali, sestra, otac i zetovi ne, imala sam češće svađe s njim zbog njegove majke koja je moju mamu zvala i plakala što ne viđa decu, i kako bi mojoj mami bilo da Ivan ne viđa Željka a da šeta Jelenino dete. Moja mama je pričala i prekinula vezu, to se desilo 12. jula baš na rođendan mog oca, ja sam se posvađala s njim. Moja mama je onda napala Bebicu u smislu kako ga nije sramota, koliko puta smo kupovali poklone za njegovu decu, on ih nije odneo, sede ovde kod nas u šupi, bacio je poklone što smo pre godinu dana kupili toj deci - počela je Miljana.

ATAImages/Antonio Ahel
Miljana Kulić

Kako kaže, svi su ga molili da kontaktira decu i da se vidi sa njima.

- Non-stop sam imala rasprave sa njim, i moja majka zato što neće decu da vidi. Govorio je kako će se pomiriti sa svojima kad mene prihvate, da ih zna kako dišu i da će sve jednog dana na svoje da dođe. Međutim, Marija mu je rekla da neće nikakva prokletstva da navlači, da neko kune moje dete, i da dečije suze bole, da se spremi i da ide odmah na 3 dana da vidi decu. Da zove ženu i da se dogovore. On je izašao nešto da kupi do grada i vratio se i rekao mojoj mami da je zvao ali da su deca u Hrvatskoj. Uvek je nalazio izgovore, ali on je zapravo sve lagao i nije ni zvao. Štaviše, jam sa njegovog Vibera, kada je bilo nevreme, uzmem njegov telefon i napišem njegovoj majci poruku kako je i šta radi u njegovo ime. I kad god sam mu govorila da pozove majku, on je rekao da neće dok mene ne prihvate - priča Miljana.

Kako je Bebica rekao da su raskinuli zbog Zole, Miljana je otkrila da se sa njim čula, ali pred Nenadom.

Instagram printscreen/miljana_kulic_official
Miljana Kulić i Bebica

- Što se tiče Zole, njega sam zvala pred njim i drugaricom, sve to da Nenad čuje, jer smo se bili posvađali i ja sam mu rekla da sam htela da budem sa Zolom mogla sam, njega mogu da vratim kad hoću moja upornost se isplati, on mi se smejao u facu u smislu "Da, da možeš, kako da ne". I ja u inat njemu da proverim da li me voli, jer mi je nejasno da čovek koji ne voli decu i svoju porodicu voli mene. Tada sam uputila poziv Zoli on mi se odmah javio i pričao sa mnom kao da nismo ni prekinuli. Žalio mi se ne neke stvari, one njegove fore "Ti i ja kad bi se spojili", one njegove seljačke fore - priča Miljana i nastavlja:

- Dok sam ja razgovarala sa Zolom, on je jeo čorbicu, pa posle toga sam ga ja pitala zar me toliko voliš kad smireno jedeš čorbicu i teletinu ispod sača, a u Zadruzi si se folirao, nisi jeo povraćao si, kako možeš da jedeš kad kažeš da ti je muka da jedeš kad si nervozan. Šta god da sam ga pitala nisam dobila nikakav odgovor, lagao je u rijalitiju dok se kleo u decu, a on kaže u rijalitu sam se za gluposti kleo, ja ga pitam dobro kad da ti verujem?

Antonio Ahel/ATAImages
Miljana Kulić

Kako je Miljana dalje objasnila, Zola ju je lagao i skrivao da se nije čuo sa svojom majkom, a ona se uvek sažalila na njega. Smatra i da Nenad želi da uđe u "Zadrugu".

- I te kako maleni planira da uđe u Zadrugu, ali produkcija i televizija Pink ga ne vidi ni na mapi. I sada da bi ušao u rijaliti jer zna da sam se vezala za njega i da ću moliti produkciju da ga uvedu, sve je ovo isplanirano uradio da bih ja molila produkciju da uđe u rijaliti, jer je odlično ispratio kakva sam bila sa Zolom i na šta sam bila spremna - kaže Miljana i nastavlja:

- Kad god sam odlazila na Pink za pregovore uvek se taj dan svađao sa mnom, ostavljao me, drastične promene sam primetila u njegovom ponašanju, ja sam uplakana izlazila iz auta, i sada odgovorno tvrdim, kada sam složila sve kockice u glavi, da je to radio samo da bih ja pričala da smo u svađi, da bi ga oni uveli jer on misli da bi to nekom bilo zanimljivo.

Ona se osvrnula i na novac za koji tvrdi da su mu ona i njena majka pozajmile.

Antonio Ahel/ATAImages
Miljana Kulić

- Što se tiče novca, ja sam imala intuiciju da će da me prevari bez obzira na to što mu je moja majka dala novac iz sažaljenja, jer je svakodnevno dobijao tužbe. Majka ga je odjavila sa adrese da izvršitelji ne bi popisivali stvari, nije imao ni pasoš jer nije imao mesto prebivališta, a ja sam htela da putujem imala sam i nastupe, i prijavili smo ga na našu adresu sa koje smo ga danas i odjavili.

Miljana tvrdi da im je Bebica uzeo mnogo više novca jer je želeo da kupi autobus, pa od toga odustao, ali će sada njena porodica morati da isplati dug. Takođe, kaže i da je dečku njene sestre napravio problem jer mu je dao da vozi auto koji nije bio registrovan, pa je on dobio kaznu od 260.000 dinara.

- Što se tiče Nenada, očigledno je ispratio svaku sezonu rijalitija, iako je govorio da ne zna ko sam ja, sada pokušava da imitira Dejana Dragojevića, setite se samo na početku kako je Dejan Caru bio zet i kako su se lepo slagali. On je nikogović, mutav, mutan nema nikakav vokabular reči, sve što ga pitaju odgovor i sve ostalo mu je "I tako to", i uzalud mu beše iskomplesiranom malenom kome je cilj da uđe u rijaliti i sve radi zbog istog i odlično je pratio Zolu i mene, a ovo je klasično imitiranje Dejana. Ovo je poslednja izjava za nikogovića Nenada Bebicu jer više utehama u prolazu ne dajem na značaju. Psi laju, karavani prolaze, pravda je spora ali dostižna, istina uvek izađe na videlo - poručila je Kulićeva za kraj, piše Kurir.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike