Miljana pokazala ugovor koji je Bebica sklopio s njenom majkom! Uzeo 10.000 evra i pobegao? Mi smo ga i prijavili, bio je beskućnuk! (FOTO)

06.08.2023

14:40

1

Autor: M. G.

Kulićeva „dolila ulje na vatru"

Miljana pokazala ugovor koji je Bebica sklopio s njenom majkom! Uzeo 10.000 evra i pobegao? Mi smo ga i prijavili, bio je beskućnuk! (FOTO)
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle raskida s Nenadom Macanovićem Bebicom, bivša zadrugarka Miljana Kulić iskoristila je nalog majke Marije pa je putem Instagrama objavila detalje ugovora koji je on, navodno, s njom sklopio. Ona mu se, zajedno s porodicom, čini se, baš našla kada mu je bilo najteže, samo da bi Bebica na kraju - uzeo 10.000 evra koje se obavezao da će im vratiti, a onda pobegao. 

Miljana Kulić, Instagram screenshot / marijakulic_mtaz
 

- Evo, za sve koji ne veruju. Dole piše Nenad Macanović iz Niša zbog toga što smo beskućnika, koji nije imao ni adresu stanovanja, mi prijavili i odjavićemo ga u ponedeljak. Čim je uzeo pare pobegao je - pisala je Miksi, pa zatim dodala: 

- Nema veze, moji roditelji su hteli da mu pomognu jer nije plaćao deci alimentaciju uopšte. 

- Nije nas Nenad prevario, niti može. Nego smo mu dali iz sažaljenja da bi mogao da radi, da bi plaćao deci svojoj alimentaciju, koju nije platio dve godine. I mi smo loši ljudi? - zapitala se zatim poznata Nišlijka. 

Podsetimo, u jeku šuškanja da više nije s Bebicom, Miljana je ovim rečima potvrdila te navode:

- Bebica je izašao iz prihvatilišta pre tri dana. Moj dom i moja porodica smo mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj. u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od dve godine pa se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac - počela je ona za „Pink", pa dodala kako su sada konačno u manjem broju, pa kod kuće može mnogo lakše da se diše. 

- Ipak sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica. Plaši me što se osećam ovoliko dobro kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu (Lazara Čolića)... (smeh) A ne podnosim ga i ja. Ovaj maleni izgleda hoće u rijaliti, ali njegova mračnoća i njegova mutavost me je činila nervoznom. On i ja dva smo sveta različita. U moj svet se nije uklapao. Ljudi mi kažu da nismo bili lep par i nije išao uz mene. Gušio je moju energiju. Izgleda da će svakoj sreći presuditi neko treći, bar u mom slučaju - zaključila je Miljana za pomenute medije. 

Nenad Macanović Bebica, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike