Viki Mitrović zbog narušenog zdravlja otkazala venčanje! Tik pred veselje završila u hitnoj (FOTO)

06.08.2023

10:35

0

Autor: M. G.

Morali su da je hospitalizuju pošto je pred zoru kolabirala

Viki Mitrović zbog narušenog zdravlja otkazala venčanje! Tik pred veselje završila u hitnoj (FOTO)
Viktorija Viki Mitrović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović trebalo je danas da „stane na ludi kamen" sa svojim izabranikom Tonijem, s kojim je u Hrvatskoj započela novi život. Međutim, kako je objasnila za jedne domaće medije, pred zoru je pala u nesvest i morala je u bolnicu po hitnom postupku

Putem Intagrama, istakla je da je venčanje zbog njenog narušenog zdravlja i otkazano, ali nije otkrila šta je tačno posredi. 

- Venčanje je otkazano zbog mog zdravstvenog stanja, na žalost. Izvinjavamo se svim prijateljima. Sad sam uzela telefon i lakše mi je ovako obavestiti - napisala je ona preko fotografije na kojoj se vidi da je na infuziji. 

- Pripreme su bile u toku, ceo dan i dugo u noć, ne znam šta se dogodilo, odjednom sam izgubila svest. Sledeće čega se sećam je da sam u bolnici - objašnjavala je „Srbiji Danas", pa nastavila o tome kako joj je zbog čitave drame na kraju sve propalo. 

- Pred zoru mi je pozlilo, zvali su odmah Hitnu pomoć, baš sam maler, propao je ceo dan. Već nekoliko puta mi se dešavalo da samo padnem u nesvest, ali sada nisam mogla da potpišem da neću u bolnicu, morali su da me hospitalizuju - dodala je, napominjući da sve ovo nikakve veze sa drugim stanjem nema

Viktorija Mitrović, Instagram screenshot / viki_mitrovic_official
 

- Padam od lekova, nisam trudna, pod velikim sam stresom zbog svega i gubim ravnotežu, nije trudnoća - zaključila je za pomenute medije ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike