Viktorija Mitrović objavila fotografije iz Lukasovog stana, pa otkrila šta je radila kod njega (FOTO)

22.04.2023

17:05

0

Autor: B. D.

Bivša zadrugarka otkrila kako je završila kod pevača

Viktorija Mitrović objavila fotografije iz Lukasovog stana, pa otkrila šta je radila kod njega (FOTO)
Viktorija Mitrović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović je na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko provokativnih fotografija iz stana pevača Ace Lukasa. Kako je poznato da pevač živi u luksuzno opremljenom stanu, Viki je to iskoristila, te se fotografisala za svoj Instagram.

Na jednoj od fotografija se vidi i da je u Lukasovom društvu, te su pozirali zajedno, a potom i otkrila kako je zapravo ona bila pevačeva gošća. 

 

 

- Da, bila sam u njegovom stanu. Ali se ništa nije dogodilo. Skupili smo se tu, neke pevačice, moje drugarice, znaju se, pa smo se slikali, ništa više sem toga - rekla je Viki za Republiku. 

Podsetimo, Lukas se prošle godine našao u centru skandala, kada je bivša zadrugarka i pevačica Marijana Zonjić izjavila da je imala intimne odnose sa pevačem, što je on demantovao. 

Printscreen YouTube/Ami G Show
Aca Lukas

 

- Ja sam celu noć ostala kod Lukasa, imali smo odnose, bilo smo u njegovom stanu, pili, pevali, bilo nam je prelepo... Ipak u jednom momentu odlučio je da pozove još jednu devojku da nam se pridruži što me je iznerviralo. Bilo mi je neprijatno, jer ne volim takve stvari. To sam mu i rekla, ali očigledno me nije ozbiljno shvatio. Mislila sam da se šalio sve vreme, a onda se ona pojavila na vratima spremna za druženje. Besna sam pokupila svoje stvari i skoro gola sam izletela iz njegovog stana, neke komšije su me čak i videle - ispričala je tada Marijana za medije, na šta je Lukas tada rekao: 

- I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike