Matora trudna ulazi u „Elitu"? Anita se jedva složila sa njom: Ovo je lista specijalnih uslova koje su tražile za iduću sezonu rijalitija!

05.08.2023

09:45

0

Autor: M. G.

Imaće čak pravo i da, s vremena na vreme, viđa porodicu

Matora trudna ulazi u „Elitu"? Anita se jedva složila sa njom: Ovo je lista specijalnih uslova koje su tražile za iduću sezonu rijalitija!
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Odnedavno venčane Anita Stanojlović i Jovana Tomić rešile su navodno da se ponovo priključe rijaliti ekipi na ružičastoj televiziji, pošto odu u Prag na vantelesnu oplodnju. Prema daljim napisima medija, Matora bi da trudnoću iznese pred kamerama, zbog čega je sa suprugom treažila i specijalne uslove za boravak u „Eliti".

- Jovana ne može da živi bez rijalitija. Osim što se vezala za prostor u Šimanovcima, to joj je i osnovni izvor prihoda. Pošto se s Anitom dogovorila da nađu donora sperme i da ode na vantelesnu krajem avgusta, u nov rijaliti „Elitu" trebalo bi da uđe trudna. Matora planira da celu trudnoću iznese pred kamerama - kazao je izvor za „Informer", pa dodao kako je Tomićeva već u pregovorila s produkcijom, ali i da je njenoj izabranici za sve ipak trebalo malo vremena.

Apartman, tri obroka dnevno, redovne kontrole

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pošto veruje da će biti u drugom stanju, tražila je da ima poseban apartman, slično kao što je imala Miljana (Kulić) dok je bila trudna. Tu bi boravila s Anitom, imala bi pravo na tri obroka i užinu, redovne kontrole kod lekara, ali i da povremeno viđa porodicu. Čelnici „Pinka" smatraju da bi bio pun pogodak da ona i Anita, kao gej bračni par koji će dobiti dete, uđu u rijaliti - priča, pa dodaje:

- Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana, ukoliko zaista bude trudna, prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti rijaliti ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna - naglašava on.

Tomićeva ističe da bi i te kako volela da uđe u „Elitu".

Jovana Tomić Matora, M.P./ATAImages
 

- Već mi nedostaje rijaliti. To je moja druga kuća. Navikla sam na život tamo. Volela bih opet da uđem, makar bila trudna - kazala je ona, pišu pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike