Bivša zadrugarka drugi put postaje mama: Trudna Viki Mitrović! (FOTO)

10.06.2023

14:05

0

Autor: M. G.

Nedavno, plan joj je bio da počne da zarađuje od „Onlifensa", ne bi li sebi i ćerki kupila stan

Bivša zadrugarka drugi put postaje mama: Trudna Viki Mitrović! (FOTO)
Viktorija Viki Mitrović - Copyright Printscreen ,,Pitam za druga", Red TV

Viktorija Mitrović, nekadašnja zadrugarka, otkrila je putem svog Instagram profila da je u drugom stanju. Viki, inače, iz braka sa Robertom Mitrovićem ima jednu ćerku.

Sada, sprema se da se ostvari kao majka drugi put.

- Trudna sam - poručila je ona na engleskom jeziku, pa zasigurno izmamila razne rekacije svih onih koji je prate.

Podsetimo, Viki Mitrović se istakla još učešćem u prethodnoj sezoni „Zadruge". Svojom pričom, koju je ispričala ubrzo po ulasku u rijaliti kuću u Šimanovcima, mnoge je bila potresla.

- Znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre šest godina, otprilike. Sa 12 sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Tada sam bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve - otvorila je bila dušu ona, pa dodala:

Viktorija Viki Mitrović, Instagram screenshot / viki_mitrovic_official
 

- Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12. On je pijan vozio automobil, otvarao vrata. Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim. Ja nisam imala nekog sa kim bih mogla da pričam, ali sa tetkom mogu o svemu da pričam. Ja sam se njoj poverila, kao, da mi bude lakše, oni su odmah otišli i prijavili.

- Došla je policija u školu, pa sam dala izjavu - tvrdila je ona.

Viktorija je u rijalitiju, inače, započela burnu vezu sa Markom Osmakčićem, sa kojim je tamo i zatrudnela, međutim on ju je naterao da tu trudnoću prekine. Kasnije i posle svih fizičkih obračuna, nastavila je vezu sa njim, ali nije još dugo potrajala.

Povezivana je i sa prostitucijom, što je ona i sama priznala u „Zadruzi". U jednoj svojoj ispovesti, prenosili su mediji, progovorila je i o teškom detinjstvu.

Viki Mitrović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Moja majka me je ostavila zbog drugog muškarca sa kojim je i dan-danas. Ne mogu da kažem da je se stidim, ali da, trebalo bi da je se stidim, a sigurna sam da se i ona mene stidi, jer me je ostavila sa bakom i dekom koji su me odgajili. Moj otac me jeste maltretirao i zlostavljao, imao je neke ispade, zato sam se ja tako rano udala i otišla sa Robertom - objasnila je tada.

Nedavno, ispričala je javno kako kreće da zarađuje od „Onlifensa", sa namerom da sebi i ćerki obezbedi krov nad glavom. Ujedno, kazala je kako je u vezi s dobrostojećim fudbalerom, ali njegov identitet nije otkrivala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike