Miljana Kulić zbog tri abortusa koja je imala sad obilazi manastire: Grešna sam, ali ne bih mogla da čuvam dvoje dece bez očeva (VIDEO)

31.07.2023

18:59

0

Autor: M. G.

Bivšem Zoli i u oči je rekla da smatra da on nije „kapacitet za decu, porodicu i brak"

Miljana Kulić zbog tri abortusa koja je imala sad obilazi manastire: Grešna sam, ali ne bih mogla da čuvam dvoje dece bez očeva (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sastali su se prethodne noći oči u oči u emisiji „Zadruga - Narod pita", tokom koje se potegla priča njegovog, kako se jedno vreme šuškalo, deteta s Inom Rajzinger, ali i tri abortusa na koja je Nišlijka išla, kako ne bi dobila naslednike s njim.

Na teške teme, progovorila je prilično drhtavim glasom, ističući da se oseća grešnom, ali sigurna da nikako ne bi mogla da čuva dvoje dece bez očeva.

Ina mi se nije nikako javljala. Angažovao sam sve svoje prijatelje koje sam imao u Beču, niko od njih nije imao informaciju da se uošte porodila. Ona nije znala da mi odgoovori na poruku, a sada mi se prva javlja. Pitala me je kad ću biti u Bosni. Ja sam hteo da dokažem da li je nešto istina ili nije, kako niko ne bi mogao sutra da mi kaže da se nisma potrudio da saznam istinu. Ne bih mogao da spavam, a da znam da je moje dete negde tamo - odgovorio je bio Zola na pitanje fana, na šta je Miljana odreagovala na sledeći način:

Lazar Čolić Zola, Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV
 

- Morao si da paziš s kim dete praviš. Nisi smeo da seješ decu gde stigneš. Čisto da se nadovežem.

- Ti si mene volela, pa si tri puta abortirala - odbrusio joj je on.  

- Ja obilazim manastire, bila sam pod Ostrogom, molim Svetog Nektarija da mi oprosti... Ti bi bio isti kao i prvi otac mog deteta (Ivan Marinković), ne bih mogla da čuvam decu bez očeva - naglasila je.

- Miljani je bio problem jer ja nisam hteo da se „udam" za nju, kao što je to uradio Nenad - nastavio je, pak, Zola.

- Ti nisi kapacitet za decu, porodicu, a ni brak. Sa tobom svakako ne bih imala gde da živim. Bosa (Zolina majka) živi u malom stanu, a ja sam sa Zolom providila vreme gde sam stigla, jer sam to tako želela - nije stajala ni Kulićeva, a još detalja njihove prepirke čeka vas na snimku koj isledi.  

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike