Posle strašnih Bilalovih poruka, Taki rešio da uzme stvari u svoje ruke! Maji tek nije svejedno: Opet sam ispala glupa! (FOTO)

17.07.2023

13:25

0

Autor: M. G.

Radomir Marinković poručio je da će kako zna i ume zaštititi svoju mezimicu

Posle strašnih Bilalovih poruka, Taki rešio da uzme stvari u svoje ruke! Maji tek nije svejedno: Opet sam ispala glupa! (FOTO)
Maja Marinković i Radomir Taki Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ubrzo nakon što je Maja Marinković na svom Instagramu pokazala kakve joj je sve poruke slao bivši dečko Bilal Brajlović, njen otac Radomir Marinković Taki poručio je za domaće medije da će i te kako zaštititi svoju naslednicu.

On je naglasio - da je podržavao njenu vezu „sve dok Bilal nije pokazao svoje pravo lice", te da njoj niko ne sme da preti.

- Podržavao sam vezu Maje i Bilala dok on nije pokazao svoj prljav karakter. Bilo mi je jasno kakav je kada je naterao Maju da napusti emisiju. Ona je javna ličnost i to je njen posao. Ko radi protiv mog deteta, ja nisam za njega - kazao je Taki za „Alo", pa onda dodao:

- Oni su dva različita sveta. Ne sme niko da preti Maji. U Srbiji postoji zakon i ja ću svoju ćerku zaštiti od svakoga.  

Sa druge strane, Marinkovićevoj je prilično teško palo to što je, kako je rekla, opet ispala glupa. Otkrila je zatim za „Pink.rs" kakav je tretman bila doživela i od strane Brajlovićevih, pa se javno zahvalila ocu što ju je „po ko zna koji put svega spasao".

„Odmah su hteli da se odreknem vere!"

- Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom upoznavanju pitali su me da pređem u islam i odreknem se svoje vere, izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. Kada odem u emisiju pretio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svetu - naglasila je ona za pomenute medije, pa zaključila rečima:

Maja Marinković s ocem, Radomirom Takijem Marinkovićem, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Opet sam ispala glupa. Ovo je samo deo pakla koji sam vam ukratko ispričala. Ja sam ispala čovek, ali sam očigledno neprihvaćena, jer sam Maja, a ne njihova. Bori je sinoć rekao da me pljuje u emisiji i priča za mene sve najgore, to mi je hvala za sve što sam uradila za njega, a ja ružnu reč o njemu i njegovoj porodici nisam rekla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike