Filip Car i Aleksandra Nikolić zarobljeni u Francuskoj: Oglasili se i otkrili kroz kakvu agoniju prolaze

29.07.2023

15:45

0

Ponovo zakasnili na let

Filip Car i Aleksandra Nikolić zarobljeni u Francuskoj: Oglasili se i otkrili kroz kakvu agoniju prolaze
Aleksandra Nikolić i Filip Car - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car pre nekoliko dana otputovali su na odmor u Francusku. Tada nisu ni slutili da će ih u Parizu snaći niz neprijatnosti sa propuštanjem leta za Srbiju.

Filip i Aleksandra su već jednom propustili povratni let, što im se danas dogodilo ponovo, a Car je otkrio detalje drame.

- Trebalo je danas da krenemo nazad, krenuli smo na vreme, ali kao da je od Boga bilo. Upali u gužvu, bilo nevreme, kasnili na aerodrom, tako da smo zakasnili na još jedan let. Ode avion, ode sve. Ostajemo ovde, sigurno do ponedeljka, utorka. Dešava se učestalo, 19 karata smo kupili do Francuske - otkrio je on.

- Ali, kažemo, kao da je bilo od Boga, tako je nevreme bilo, bile bi sigurno turbulencije. A i nismo prošli sve što smo hteli, sad smo u jednom gradiću pored Pariza, išli smo da vidimo dvorac Luja XIV, to je mene zanimalo, sutra ćemo da idemo u Luvr. Upalilo mi se sve, nisam toliko hodao 10 godina - nastavio je da objašnjava Filip putem TikToka.

Podsetimo, oni su imali dramu kad su odlazili iz Beograda za Pariz. Usnimljeni su na aerodromu kako se svađaju, a Aleks je kasnije tvrdila da je "nervoza učinila svoje" i da je do pometnje došlo jer su izgubili kofere. Međutim, iako su tvrdili da su izgubili kofere, Aleks ih je iste noći uslikala u spavaćoj sobi i to objavila na Instagramu.

ATAImages/M. M.
Filip Car i Aleksandra Nikolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike