"Stvari su gore iz dana u dan" Anđela Đuričić na ivici suza priznala krivicu: Podnela tužbe, ali i krivične prijave!

26.07.2023

19:18

0

Dosta joj je svega

"Stvari su gore iz dana u dan" Anđela Đuričić na ivici suza priznala krivicu: Podnela tužbe, ali i krivične prijave!
Anđela Đuričić - Copyright Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

Kontroverzna bivša zadrugarka, a odnedavno i voditeljka Anđela Đuričić, nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6" ne prestaje da intrigira javnost. Poslednji skandal dogodio se sa njenim bivšim cimerom, Franom Pujasom, s kojim je ranije dovođena u ljubavnu romansu.

Fran je nakon skandaloznih prozivki odlučio da objavi deo privatne prepiske sa Đuričićevom, čime joj je zapretio. Ona se sada obratila svojim pratiocima i podelila sve što joj leži na duši. Video je bio zaista emotivan, a Crnogorka je sve vreme bila na ivici suza govoreći o odlikama koje je donela.

Instagram printscreen/andjelaadjuricicc
Anđela Đuričić

- Želela bih da se obratim svim ljudima koji me podržavaju i uz mene su proteklih, okvirno osam meseci. Hvala što mi šaljete podršku u ovim trenucima kada mi je zaista potrebna. Pogotovo sada kada sam napustila rijaliti i kada su se dešavale neke stvari kojih sam svesnija, koje ne prestaju nego postaju gore iz dana u dan - počela je ona.

- Znam da se jako brinete da li sam dobro. Jesam, dobro sam. Oporavljam se od svega što se desilo, koje sam jednim delom i sama zaslužila. Mnoge postupke sam priznala i rekla, da kriva sam. Ali to ne znači da se može vršiti linč. Odlučila sam da sve to stopiram i kraj je svemu tome. Uskoro ću vam reći ko je sve tužen i protiv koga je podnesena krivična prijava - poručila je Anđela između ostalog.

Podsetimo, tokom trajanja "Zadruge 6" spekulisalo se o odnosu Anđele Đuričić i Frana Pujasa, koji su tokom letnje pauze između pete i šeste sezone ovog rijalitija bili bliski.

ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen/Instagram
Fran Pujas i Anđela Đuričić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike