Zvezdan Slavnić se iselio iz Mokinog stana!

18.07.2023

16:45

0

Bivši zadrugar započeo novi život sam u luks stanu

Zvezdan Slavnić se iselio iz Mokinog stana!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Po izlasku iz „Zadruge 6” Zvezdan Slavnić je živeo u stanu oca Zorana Slavnića Moke, zajedno sa Anđelom Đuričić, a posle raskida se odlučio na novi potez - rešio je da se odseli iz istog i uživa u svojoj privatnosti. 

Kako je pratiocima na Tik Toku priznao, obožava Dorćol, ali nije odseo tamo. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

- Dorćol je moj kraj, samo njega priznajem - rekao je Slavnić.

Kako navodi Srbija Danas, Zvezdan se uselio u luks stan na Novom Beogradu, blizu Moke, kako bi mu pomagao ukoliko bi mu bila potrebna kakva pomoć, budući da je stariji Slavnić često u bolnici i na lekarskim pregledim i kontrolama.

Podsetimo, Zvezdan i Anđela su raskinuli pre nešto više od mesec dana, a bivša zadrugarka je istakla da je njihov raskid definitivan, te da nisu u kontaktu

- Jeste, raskid je definitivan, a pravi razlog vam ne mogu reći. Samo mogu da kažem, da će vreme pokazati svoje. Vremenom će svi shvatiti, za sada neka misle da sam ja kriva. Nemam problem sa tim, nije prvi put da plaćam za svoje i tuđe greške. Mi se nismo čuli, niti ja imam potrebu, krenula sam dalje. Ne želim da se vraćam na to, smatram da nema popravke za neke stvari koje su se desile, ostaju trajno. Razgovor koji nema svrhu, nema potrebe ni da se obavlja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike