Ana Ćurčić javno pročitala oproštajno pismo majke Zvezdana Slavnića: Htela da skoči sa terase - evo ko ju je sprečio

24.07.2023

14:33

0

Potresna scena

Ana Ćurčić javno pročitala oproštajno pismo majke Zvezdana Slavnića: Htela da skoči sa terase - evo ko ju je sprečio
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Ana Ćurčić digla je veliku prašinu svojim ulaskom u "Zadrugu 6", usled javne preljublje njenog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića. Rijaliti joj je potpuno promenio život, a nakon izlaska iz istog, sve je iznenadila njena obnova romanse sa biznismenom Draganom Acom Bulićem.

Ćurčićeva je prilično aktivna u medijima i na društvenim mrežama nakon izlaska iz rijalitija, a sinoć je tokom lajva na Instagramu otkrila niz nepoznatih detalja iz zajedničkog života sa Slavnićem i njegovom porodicom.

Ana je, naime, pročitala oproštajno pismo Zvezdanove majke, Slavice Slavnić, koja je, navodno, pre nepune tri godine sebi želela da oduzme život, u čemu ju je sprečio Anin sin.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

- E, onda sledi izjava Slavice, kada je htela da se ubije, pa ju je moj sin sprečio. Meni su se doktori krstili i pitali su me što sam prihvatila nju kao pacijenta, da je to odgovornost i obaveza - rekla je Ana, a potom pročitala Slavičino oproštajno pismo:

- Dana 26.10.2020. godine probudila sam se neraspoložena, pomislila sam da skočim sa terase i olakšam sebi muke. Shvatila sam da ako bih to uradila, unesrećila bih porodicu. Moja snaja je videla da sam uradila to na terasi... - pročitala je Ana i dodala: "Ja sam u to vreme bila na treningu, pa kada su mi javili, odmah sam otišla kući, tu je bio moj sin i njegova drugarica".

Inače, Ana Ćurčić je tokom sinoćnjeg lajva otkrila i kakav su plan skovale Slavica i ona bez Zvezdanovog znanja.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike