Kad sudbina uplete prste: Ovako je kuma nacionale uspela da upozna Ronalda! (FOTO)

23.07.2023

16:55

0

Autor: M. G.

Kaže da je fudbaler veoma prijatan, normalan dečko, ali da mu je veoma teško prići

Kad sudbina uplete prste: Ovako je kuma nacionale uspela da upozna Ronalda! (FOTO)
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen ,,Pretres", Hype TV

Milena Kačavenda, poznata i kao kuma nacionale, otkrila je kako je upoznala čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda. Godine 2021, naime, pripala joj je ta čast da se nađe u njegovom okruženju.

Šansu je iskoristila da se sa njim i fotografiše, a u to vreme, samo je još jedna osoba bila u prilici da to uradi, pored nje.

„On je fenomenalan!"

- Bilo je to vreme korone, 2021. godine kada je Portugal igrao sa našom reprezentacijom. Ekipa Portugala bila je smeštena u hotelu Hajat, kada od velikog broja obezbeđenja niko nije mogao ni da prođe pored, a ne da uđe u hotel - objašnjavala je ona, piše „Informer", pa je kuma dodala:

- Em je bila korona, epidemiološke mere na snazi, em velike zvezde tu. Međutim, kako sam držala salon u holu tog hotela, bila sam tamo po ceo dan. I tako je došlo do mog poznanstva sa Ronaldom - rekla je Milena.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Ronaldo je došao u moj salon u hiperbaričnu komoru. Mogu da kažem da je fenomenalan, jako prijatan i normalan dečko. Jedini problem je obezbeđenje, jer oni ne dozvoljavaju da mu bilo ko priđe. Eto, ja sam se slikala sa njim i jedan dečko iz Poljske koji se isto zatekao tu u hotelu - zaključila je onda Kačavenda, koja je uz „stori" s Ronaldom mnoge i nasmejala pitanjem „ko ima bolje noge".

Milena Kačavenda i Kristijano Ronaldo, Instagram screenshot / milenaacademy
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike