Ronaldo kao Del Boj iz čuvenih Mućki! Reklamirao i prodavao zdravu vodu, a ispostavilo se da je lošeg kvaliteta! (VIDEO)

11.07.2023

16:53

0

Autor: G. F.

Španski mediji razotkrili prevaru portugalskog fudbalera

Ronaldo kao Del Boj iz čuvenih Mućki! Reklamirao i prodavao zdravu vodu, a ispostavilo se da je lošeg kvaliteta! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo - Copyright AP Photo/Thanassis Stavrakis

Jedan on najpoznatijih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo dospeo je u centar skandala, a da tema nema nikakve veze sa fudbalom.

Portugalac je nedavno pokrenuo biznis vezan za proizvodnju i prodaju alkalne i mineralne vode, a sada ga španski list El Pais optužuje za ozbiljnu prevaru!

Nekako je cela priča podsetila na epizodu čuvene serije Mućke, u kojoj legendarni Del Boj prodaje "vodu sa izvora", a zapravo flaše puni u svojoj kuhinji.

 

 

Ronaldo je u reklamnoj kampanji promovisao vodu kojom želi da pomogne potrošačima da se osećaju bolje i naveo da ona stiže direktno iz španskog izvora u Avili.

Španski novinari su analizirali detalje iz reklame, sprovedene su čak i naučne analize, kako bi se otklonile bilo kakve nedoumice.

- Ova voda je sumnjiva, lošeg je kvaliteta - piše EL Pais, a u celu priču se uključio i čuveni časopis AS.

Ronalda optužuju da je vodu izvlačio iz izvora u Portugalu, a ne sa lokacije koju je naveo. Čak stoji i da Avila nije dala dozvolu brendu za tako nešto. Voda je zapravo dolazila iz Sera do Akor, mesta udaljenog oko četiri sata vožnje.

Pored toga otkriveno je da je ph vrednost tri do četiri puta niža od one koja je najavljena na početku. Voda nije antioksidans, a promotivni video koristi lažne slike.

Španski mediji na kraju zaključuju da nijedna alkalna voda ne čini ništa za zdravlje čoveka, te da je reč o čistoj reklamnoj prevari Kristijana Ronalda. I, naravno, ova voda je duplo skuplja od drugih!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike