Jovana Tomić Matora otkrila koju je egzotičnu destinaciju izabrala za medeni mesec sa svojom izabranicom: Evo i kad će svadba u Beogradu!

22.07.2023

18:43

0

Autor: M. G.

Aniti Stanojlović nedavno se zavetovala na večnu ljubav u Crnoj Gori

Jovana Tomić Matora otkrila koju je egzotičnu destinaciju izabrala za medeni mesec sa svojom izabranicom: Evo i kad će svadba u Beogradu!
Jovana Tomić Matora - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović viđene su u jednom tržnom centru, gde su i porazgovarale o svadbi koja se nedavno odvila na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, kao i planovima za bližu budućnost.

Nekadašnje zadrugarke, naime, spremne su za medeni mesec. Prema Matorinim rečima, otputovaće na Zanzibar i tamo proslaviti svoje sudbonosno „da" - veoma daleko od znatiželjnih pogleda.

Fotografija sa venčanja Anite i Matore, Instagram printscreen/marko_djedovic
 

Utisci s venčanja, pak, još uvek se sležu i moraće da se još malo odmore pre velike svadbe u Beogradu koju je Jovana najavila, objasnila je ona za domaće medije.

- Fenomenalno je bilo. Još uvek sumiramo utiske. Planiramo i veliku svadbu u Beogradu, ali mi je prvo potrebno da se odmorim - istakla je Tomićeva za „Informer", dok se Stanojlovićeva nadovezala rečima:

- Utisci se još uvek nisu slegli. Mislila sam da je mnogo lakše, iako je na meni bilo samo da kupim venčanicu, a oraganizacija je bila na Jovani. Kasnije nam se pridružilo i moje dete.

Podsetimo, Anita i Jovana upoznale su se tokom „Zadruge 6". Tomićeva za sobom ima niz i prilično turbulentnih veza, dok je Stanojlovićevoj ovo prva istopolna zajednica. Kada se udala, uzela je Jovanino prezime.

Anita Tomić, Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official
 

- Od utorka se prezivam Tomić! Promenila sam prezime i na Instagramu. Kad je bio prvi ples, Jovana je plakala kao kiša. Kad sam to videla i meni su krenule suze, a onda i Sandri Rešić! Imala sam loše mišljenje o njoj, nisam je gotivila, a najviše mi je pomogla oko spremanja. Čak sam uspela da udarim glavu dok sam oblačila venčanicu, imam čvorugu - govorila je ona prisećajući se svadbe, prenosili su mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike