Bilal Brajlović izneo sav prljav veš iz veze sa Majom: Branila mi je da idem kod roditelja, skidala se gola i trčala na auto!

21.07.2023

10:31

0

Autor: B. D.

Kako je kazao, često mu je priređivala neprijatnosti

Bilal Brajlović izneo sav prljav veš iz veze sa Majom: Branila mi je da idem kod roditelja, skidala se gola i trčala na auto!
Bilal Brajlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Marinković i Bilal Brajlović nakon raskida ne prestaju da iznose prljav veš iz svog odnosa. Najpre se u javnosti pojavio snimak na kojem se vidi kako je Brajlović sav u modricama i izgreban, nakon čega je on otkrio da ga je Maja neprestano tukla i priređivala mu razne neprijatnosti.

Kao jedan od razloga što su raskinuli, Maja je navela da nije bila prihvaćena u njegovoj porodici, što je Brajlović negirao: 

M.P./ATAImages
Bilal Brajlović i Maja Marinković

- Oprostim joj prevaru, uzmem je za ruku i dovedem u svoj grad, prva devojka sa kojom sam u javnost izlazio i šetao. Dovedem je da živi kod mene i treba da je još vodim na svadbu scene da mi pravi. Moja je je odluka bila da je ne vodim na svadbu, jer sam se iskreno plašio njenih reakcija - kazao je Bilal, a njegove reči je potvrdio i njegov menadžer:

- Maja je bila prihvaćena ovde, družila se, pokušali smo da sa njom napravimo neki normalan odnos. 

Bilal je istakao da je Marinkovićeva previše ljubomorna, te da mu je čak zabranjivala da ide kod roditelja: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Bilal Brajlović i Maja Marinković

- Nisam ni jednu kafu popio sa drugovima, nisam mogao da odem kod svojih. Par puta sam krenuo da napustim stan, ona se skine gola i trči na auto, dere se, komšije su sve čule. 

Bilalov menadžer je istakao da su imali drugačiju sliku o Maji. 

- Mi smo se u ovoj priči dobro zavozali, zaboravili smo ko je Maja Marinković. Nekako smo je previše prihvatili, zaboravili smo njenu prošlost i ko je u stvari ona - kazao je Brajlovićev menadžer za „Hype”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike