Bilal Brajlović hoće da ostavi Maju! Filip Car je prozvao da ga uznemirava porukama: Nastao haos u studiju

08.07.2023

12:11

0

Autor: B. D.

Marinkovićevoj nije bilo svejedno

Bilal Brajlović hoće da ostavi Maju! Filip Car je prozvao da ga uznemirava porukama: Nastao haos u studiju
Bilal Brajlović i Maja Marinković - Copyright M.P./ATAImages

Maja Marinković i Bilal Brajlović su se posvađali tokom sinoćnog gostovanja u emsiji „Narod pita”, a bivši zadrugar je zapretio devojci da će je ostaviti. Naime, kada je pušten video-snimak u kom je prikazan turbulentan odnos odnos Maje i Filipa Cara, Bilal je zapretio joj da će se njihova veza okončati ukoliko ona ne napusti emisiju.

- Maja i Bilal su se posvađali tokom emitivanja video-priloga. Maja je hitno napustila studio, plakala je sve vreme, jer je Bilal nju blokirao. On je rekao da će je ostaviti za sva vremena ukoliko ne napusti emisiju. Videćemo šta će se tu desiti i kako će se ova priča odviti - rekao je voditelj Darko Tanasijević.

ATAImages/M. P.
Bilal Brajlović i Maja Marinković

Radomir Marinković Taki koji je takođe bio gost emisije je ostao šokiran zbog svađe ćerke i njenog dečka, te je istakao da mora da obavi ozbiljan razgovor sa Brajlovićem, ako, kako je rekao, sme da mu se pojavi pred očima.

Posle nekog izvesnog vremena, Maja se uz izvinjenje vratila u emisiju, a onda je Taki prekoreo zbog ponašanja i pitao je kako sebi sebi dozvoljava da je bilo ko ponižava, kada je kako on, navodi, ona prava zvezda. 

M.P./ATAImages
Radomir Marinković Taki, Bilal Brajlović i Maja Marinković

 

U jednom delu emisije je voditelj otkrio i da mu je Filip Car napisao poruku u kojoj je zamolio voditelja da prenese Marinkovićevoj da prestane krišom da ga zove na skriveni broj. 

- Da sigurno, on je meni blokiran i sa Bilalom sam 24 sata. Mene to više ne interesuje. Bilal moj telefon koristi kao da je njegov i ja njegov. Jako mi je žao što sam povredila tako kvalitetnog dečka koji me voli, poštuje zbog omraženog nasilnika. To da zovem je smešna priča, ne pije vodu - rekla je Maja, a Takiju se nije svidelo ono što je čuo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike