Maja i Bilal, posle haosa uživo, stavili tačku na ljubav? Bruje društvene mreže, ovo ih je odalo!

08.07.2023

22:48

0

Sve je počelo protekle večeri, a izgleda da je eskaliralo u raskid

Maja i Bilal, posle haosa uživo, stavili tačku na ljubav? Bruje društvene mreže, ovo ih je odalo!
Bilal Brajlović i Maja Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Marinković i Bilal Brajović su, čini se, nakon skandala koji se prethodne večeri desio u uživo emisiji, rešili da se raziđu.

Na društvenim mrežama bruje o tome svi, a razlog za to je što se više ne prate na društvenoj mreži Instagram. Naravno, to ne mora ništa da znači, tačnije, ne mora da znači da su definitivno raskinuli, ali dovoljno je da se pokrenu glasine.

Oboje se o ovome još nisu oglašavali.

M.P./ATAImages
Bilal Brajlović i Maja Marinković

Maja je, inače, na svom nalogu na Instagramu, uputila izvinjenje svim gledaocima što je dopustila da je neko ucenjuje da napusti emisiju.

- Ja ne učestvujem u tome što Bilal priča i iznosi onakve stvari, to ja nikada nisam podržala niti delim isto mišljenje sa njim - napisala je, između ostalog, Maja.

Podsetimo, Maja i Bilal su se protekle večeri posvađali u emisiji "Narod pita", kada joj je on zapretio da će je ostaviti.

Naime, kada je pušten video-snimak u kom je prikazan turbulentan odnos odnos Maje i Filipa Cara, Bilal je zapretio joj da će se njihova veza okončati ukoliko ona ne napusti emisiju.

ATAImages/M. P.
Bilal Brajlović i Maja Marinković

- Maja i Bilal su se posvađali tokom emitivanja video-priloga. Maja je hitno napustila studio, plakala je sve vreme, jer je Bilal nju blokirao. On je rekao da će je ostaviti za sva vremena ukoliko ne napusti emisiju. Videćemo šta će se tu desiti i kako će se ova priča odviti - rekao je voditelj Darko Tanasijević.

Posle nekog izvesnog vremena, Maja se uz izvinjenje vratila u emisiju, a onda je Taki prekoreo zbog ponašanja i pitao je kako sebi sebi dozvoljava da je bilo ko ponižava, kada je kako on navodi, ona prava zvezda. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike