"Izgubila sam dosta krvi" Tara Simov sa sinom izašla iz porodilišta i otkrila na koga beba liči: Dočekali je dečko i svekrva (FOTO)

05.07.2023

14:23

1

Otežano hoda, a najavila je i žurku kada se oporavi

"Izgubila sam dosta krvi" Tara Simov sa sinom izašla iz porodilišta i otkrila na koga beba liči: Dočekali je dečko i svekrva (FOTO)
Danilo Raičević i Tara Simov - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša zadrugarka i voditeljka Tara Simov nedavno se porodila i na svet donela dečaka kom su njen izabranik Danilo Raičević i ona dali ime Nikolaj.

Tara se porodila u Beogradu, a sa bebom i izabranikom će živeti u Nišu kako bi joj oko deteta pomagali njegovi roditelji. Simova je danas izašla iz porodilišta, a mladu mamu i sina je sačekao ponosni tata Danilo, svekrva, kao i Tarin drug iz rijalitija, Milan Petković.

- Odlično sam. Kako sam mislila odlično sam. Linija dovedena do savršenstva. Nikolaj je bolje nego ja. Dosta sam slaba. Carski rez sam imala, dosta krvi sam izgubila nije to uopšte lagana intervencija. Beba liči na mene - podelila je prve utiske novopečena mama.

- Beba je bolje nego ja! Ja sam znala da će biti dečak, iako su nam prvo rekli da će biti devojčica. Osećam se slabo zbog komplikovane intervencije. Kada se malo oporavim, kreće žurka i proslava - dodala je Tara.

ATAImages/ Antonio Ahel
Danilo Raičević i Tara Simov

Inače, Tarin partner se oglasio posle porođaja i otkrio kako su se odlučili za ime Nikolaj.

- Tarina inicijativa je bila da se zove Nikolaj, ipak je ona majka. Mi smo iz Crne Gore i imali smo spisak imena, neka su bila malo kritična za 21. vek. Ja sam hteo da se zove Nikša ili Filip, ali ona je rekla da je to kliše. Sve je prošlo u najboljem redu, čak i bolje nego očekivano. I ona i beba su super. Imala je niz problema, ali sve je podnela stoički. Puštaju je za dva dana.

- Nismo se venčali formalno, živimo u Nišu, dolazimo ovde, idemo i za Skoplje. Sada ćemo biti u Nišu, tamo imamo podršku, asistenciju, moji roditelji su doktori... Mnogo će nam značiti. Baka je naročito srećna - rekao je Danijel.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tara Simov

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike