Toma Panić muči muku sa vođenjem Nadeždine karijere: Molio sam gazde klubova da nastupa kod njih - svi su odbili

12.07.2023

21:55

0

Traže im i besnoslovne sume novca za pesme koje ne bi postali hitovi

Toma Panić muči muku sa vođenjem Nadeždine karijere: Molio sam gazde klubova da nastupa kod njih - svi su odbili
Toma Panić i Nadežda Biljić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Nadežda Biljić svojim raskošnim glasom publiku je osvojila još 2009. godine u talent-šou programu "Zvezde Granda", a potom i u "Pinkovim Zvezdama". Ipak, pravu popularnost stekla je tek tokom učešča u rijalitiju "Zadruga".

Njeno učešće obeležili su brojni skandali, a nakon afere sa Mikijem Đuričićem, Nadežda je našla sreću pored manekena Tome Panića, kog je upoznala takođe u pomenutom rijalitiju. Uprkos nizu nesuglasica, njihova romansa je opstala, a krunisali su je i naslednikom.

Toma i Nadežda su se povukli iz rijalitija, a maneken je postao njen estradni menadžer, te je okupiran zakazivanjem njenih nastupa. Sada se oglasio putem društvenih mreža i otkrio da njegovu izabranicu niko ne želi da angažuje,  kao i to da je molio brojne vlasnike klubova ali bezuspešno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Toma Panić i Nadežda Biljić

- Želeo sam da vam se obratim zato što dosta vas komentariše zašto Nadežda ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli, kada sam ih molio i zvao, nisu imali interesovanja za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju - rekao je Toma na početku pa nastavio.

- S druge stane moram da vam kažem da sam ja sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije hteo da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, a sa druge strane, gde god da smo otišli da uzmemo pesmu, tražili su nam basnoslovne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove - zaključio je Toma u objavi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Toma Panić i Nadežda Biljić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike