Maja Marinković i Bilal Brajlović izgladili odnose? Posle skandala, ponovo uhvaćeni zajedno, njen stajling je šokantan (FOTO)

10.07.2023

21:18

0

Bivši zadrugari izazivaju pažnju gde god da se pojave

Maja Marinković i Bilal Brajlović izgladili odnose? Posle skandala, ponovo uhvaćeni zajedno, njen stajling je šokantan (FOTO)
Bilal Brajlović i Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. P.

Maja Marinković i Bilal Brajlović su, čini se, izgladili odnose nakon skandala koji se desio u emisiji uživo.

Iako su se tad opratili sa društvenim mrežama, kasnije su priznali da je sve to bila šala, te da je sa njima sve u redu, a sada su se i fotografisali nasmejani.

Posebnu pažnju je privukao Majin stajling - ona je na sebi nosila top majicu, ispod koje, čini se, nije imala brushalter, pa su joj silikoni izvirili. 

Podsetimo, svađa je nastala u emisiji "Narod pita", pre nekoliko dana, kada je Bilal zapretio Maji da će je ostaviti. 

Naime, kada je pušten video-snimak u kom je prikazan turbulentan odnos odnos Maje i Filipa Cara, Bilal je zapretio joj da će se njihova veza okončati ukoliko ona ne napusti emisiju.

Posle nekog izvesnog vremena, Maja se uz izvinjenje vratila u emisiju, a onda je Taki prekoreo zbog ponašanja i pitao je kako sebi sebi dozvoljava da je bilo ko ponižava, kada je kako on navodi, ona prava zvezda. 

Instagram printscreen/majaamarinkovic
 

Maja je, inače, na svom nalogu na Instagramu, uputila izvinjenje svim gledaocima što je dopustila da je neko ucenjuje da napusti emisiju.

- Ja ne učestvujem u tome što Bilal priča i iznosi onakve stvari, to ja nikada nisam podržala niti delim isto mišljenje sa njim - napisala je, između ostalog, Maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike