Milena Kačavenda se obrušila na Anu Ćurčić: Nije mi rekla ni hvala, nismo mi kume niti smo to ikada bile

21.06.2023

18:27

0

Autor: B. D.

Ona je otkrila da je zbog fan grupa Ćurčićeve često nailazila na neprijatnosti

Milena Kačavenda se obrušila na Anu Ćurčić: Nije mi rekla ni hvala, nismo mi kume niti smo to ikada bile
Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dugogodišnje prijateljstvo Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende se gotovo svakodnevno dovodi u pitanje zbog kontradiktornosti u izjavama bivše zadrugarke. 

Fanovi Ćurčićeve tvrde da su slali novac za zadrugarku, dok Ana kaže da ona ništa nije uzela. Tim povodom oglasila se i Kačavenda ističući da ona takođe ništa od poklona nije uzela, a potom se obrušila i na kumu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

- Biti drugo mesto nije mala stvar u onom leglu zmija. Da nije bilio mene, ne bi bilo Ace Bulića i ne bi Ana osvojla toliko glasova. Sve je to jedna velika istina! Za sve njene kontradiktornosti, ja sam mesecima radila. Možda jesam preterala, možda sam bila ostrašćena kako je rekla, da sam htela da ga uništi, jesam... Ali, mnogo toga nije tačno. Ono što je spomenula kod Šopićke, rekla sam joj privatno, a ona je to rekla javno, zato ću ja sada morati da spomenem. Bila sam drug do koske i do zadnje kapi krvi. Od danas, sve što bude rečeno, a da nije istina, zakonski ćemo rešavati. Ja nisam profesionalni PR ali očigledno mi nije išlo toliko loše, maksimalno sam se trudila - kazala je Milena i nastavila:

Antonio Ahel/ATAImages
Milena Kačavenda

- Za novac i za one priče ja prvi put čujem. Ja ne znam ko su ljudi iz grupe "Feniks", niti sam učlanjena iz te grupe. Meni su Aca Bulić i Anina ćerka rekli da su u pitanju prevaranti, te sam sve blokirala jer me takve stvari ne interesuju. Nakon toga nastala je grupa "Lavice", a o Hristini iz Bujanovca, govoriću posebno. Bila je plaćena za to što je radila, a ja to nisam ni znala. Poslednje dve nedelje, ta grupa je radila protiv mene. Osuđivali su me, na primer, zašto sam rekla da Bulić ima suprugu kod kuće, jer to šteti Ani... Na kraju sam bila blokirana i izbačena iz te grupe. U jednom momentu su govorili da mi je loš odabir za haljinu... - nastavljala je Milena.

Kačavenda je istakla ni da joj se ne dopada Anin pristup prema njoj, ističući da je ona sve što je radila, radila iz najbolje namere. 

ATAImages/Antonio Ahel Instagram printscreen/ana_curcic_official
Milena Kačavenda, Aca Bulić, Ana Ćurčić

 

- Mislila sam da sam zaslužila jedno "hvala", od Ane koje nisam dobila. Ta neka iz Bujanovca ispada da je bitnija od kume koja je tu 30 godina. Novac nikada nisam uzela, a jednom kada sam na Instagramu napisala da neko ukoliko neko želi da joj pošalje poklon da se obrati meni, njena ćerka me je zamolila da obrišem jer ispada da prosim. Neka mi neko da potvrdu da sam uzela novac - izjavila je Milena.

Veliku zabunu je u u emisiji Narod pita napravila Ana kada je na pitanje da li joj je Milena kuma, nakon kratke pauze rekla samo: "Hajmo na neku drugu temu". Kačavenda je zato htela javno da joj uzvrati rečima: 

- Ona je imala dramsku pauzu od 20 sekundi na to pitanje. Evo, ja kažem, Ana i ja nismo kume, niti smo ikada bile - izjavila je Milena.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike