Kuma ujeda! Ana Ćurčić i Milena Kačavenda uključile lajv: Probali su da nas posvađaju

13.06.2023

11:04

0

Autor: B. D.

Stavile su tačku na spekulacije

Kuma ujeda! Ana Ćurčić i Milena Kačavenda uključile lajv: Probali su da nas posvađaju
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Spekulisalo se da je pukla tikva između Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende, zbog toga što je Kačevenda bez zadrugarkinog znanja iznosila u medije pojedine detalje o njenom privatnom životu.

Kako bi stavila tačku ne brojne navode, kume su se sastale i u lajvu fanovima otkrile u kakvom su odnosu posle završetka zadruge i brojnih dešavanja.

- Evo je kuma. Mislili ste da ste me se rešili, pa malo morgen - rekla je Milena, dok se Ana smejala.

Instagram printscreen/ana_curcic_official
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

Na pitanje da li su se posvađale, Milena je odgovorila:

- Probali su, ali težak slučaj. Nije kuma potrošila jezik za badava. Četiri meseca sam mlela, evo vam je sad Ana. Ja sam se samo uključila da otpozdravim slučaj. Kuma ujedala. Za Acu vičite da je gospodin. Pošto je Aca kulturan, ja sam morala da se bijem - rekla je Kačavenda.

Podsetimo, Ana je u jednom intervju istakla da joj je Milena nesvesno nanosila štetu svojim izjavama, te da je prešla granicu, ali da to neće ugroziti njihovo prijateljstvo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Ćurčić

 

Ona jeste moja drugarica dvadeset i kusur godina, borila se na svoj način, kako je smatrala da treba. To ne mogu da joj zamerim. Takođe, moram da kažem da su neki naši dogovori, iako ih faktički nismo imale nego sam je zamolila da bude tu, prešla je granicu... Mislim da nije ni bila svesna, u toj borbi za mene napolju, da je prešla granicu. Nesvesno mi je štetila, nije ciljano to želela, iako je imala najbolju nameru. Sa njom nisam pričala, pustila me je da se potpuno odmorim i dođem sebi. Jedina osoba sa kojom se viđam, koja dolazi da me vidi je Aca Bulić. Ništa nije zlonamerno niti u duhu toga da ona meni nešto želi. Iz najbolje namere je svoju borbu vodila na način na koji je smatrala da treba - kazala je Ana Ćurčić za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike