Maja Marinković dobija veliko nasledstvo od pokojnog dede: Samo plac vredi 1.200.000 evra! Ovo je spisak bogate imovine!

08.06.2023

14:03

0

Autor: N. M.

I od bake je nasledila nekretnine

Maja Marinković dobija veliko nasledstvo od pokojnog dede: Samo plac vredi 1.200.000 evra! Ovo je spisak bogate imovine!
Maja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maji Marinković nedavno je preminuo deda, a sada su otkriveni i detalji nasledstva, posle kog će zadrugarka postati prava bogatašica.

Ona je učešćem u ovoj sezoni "Zadruge" već zaradila 122.000 evra, a otac Radomir Taki Marinković napravio joj je iznenađenje večeras kada izađe iz Bele kuće. Ukoliko bude trijumfovala, odneće i nagradu od 70.000 evra, koja će joj uvećati bankovni račun, ali i bez toga ona će uživati u velikom luksuzu jer joj je i Taki pripremio poklon. 

Kako kaže, zadovoljan je njenim učešćem u rijalitiju, pa je svojoj mezimici kupio skupoceni automobil. Maju će tako večeras sačekati beli BMW, ali i plac u Braće Jerković, a Marinković će precizirao i o kojim ciframa je reč.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja i Taki Marinković

- Maja je od pokojnog dede nasledila plac od 90 ari u naselju Braće Jerković. Njegova trenutna vrednost je, kako su mi rekli, 1.200.000 evra - rekao Taki za Kurir.

Maja je takođe od deke, koji je nedavno preminuo i zbog čije sahrane je ona na kratko izašla iz rijalitija, nasledila i imanje sa kućom na Avali. Maja je, inače tamo i odrasla.

- Ostalo joj je i od pokojne bake, moje majke. Ima tu još nekretnina i šuma. Maja ne mora da brine. Ja sam se razboleo, imam visoku temperaturu, a od jutros pijem vitamine kako bih se oporavio za večerašnje finale. Maja je prva ušla u "Zadrugu", pa očekujem da poslednja izađe - rekao je njen otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike