"Loše je iza nas" Marija Kulić otkrila sve detalje posete malog Željka ocu i njegovoj verenici Jeleni: Ivan je strog prema sinu

26.06.2023

20:09

0

Ponosna je na njihov odnos

"Loše je iza nas" Marija Kulić otkrila sve detalje posete malog Željka ocu i njegovoj verenici Jeleni: Ivan je strog prema sinu
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milionski auditorijum nije ostao imun na zbližavanje Ivana Marinkovića sa sinom Željkom Kulićem tokom učešća u "Zadruzi 6". 

Ivan je obnovio odnos sa Miljanom Kulić i njenom porodicom, a mali Željko sada neretko boravi kod njega u Beogradu, čime se nedavno pohvalio putem svog Instagrama.

Njihovom zbližavanju posebno se raduje Miljanina majka, Marija Kulić, a sada je progovorila o Željkovom boravku kod oca i njegove verenice Jelene Ilić.

Marija priznaje da je svakodnevno u kontaktu sa Ivanom i Jelenom, te da joj je drago što su sve loše ostavili u prošlosti.

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u "Zadruzi" tako da, kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - započela je Željkova baka, a potom se osvrnula i na Ivanovu izabranicu Jelenu.

- Upoznala sam Jelenu, odlična je, vredna, dobra i trudi se da bude fina prema Željku. Dosta je popustljivija od Ivana koji želi da bude stroži prema njemu. Bitno je da je sve loše iza nas - zaključila je Marija Kulić, prenosi SrbijaDanas.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Kulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike