Kako se Verica udala za Veljka? Hit detalji s početka velike ljubavne priče kreatorke i kompozitora!

04.08.2022

15:10

0

Na svadbi su se, umesto fensi kolačima, sladili šampitama i krempitama

Kako se Verica udala za Veljka? Hit detalji s početka velike ljubavne priče kreatorke i kompozitora!
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević - Copyright ATAImages/ A.A.

Jedan od najskladnijih parova s domaće javne scene, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, uprkos razlici u godinama i dan-danas traju. Mnogi isprva nisu verovali da će njihova ljubav opstati, međutim oni su tačno znali kako da „zaustave zle jezike", a uz to i da maksimalno uživaju jedno pored drugog.

Mlađi kompozitor je čuvenu kreatorku zaprosio tokom jedne večere s prijateljima, a otad se tek ne razdvajaju i kroz brojne avanture prolaze upravo ruku od ruku.

- Od rođenja sam avanturista, monotoniju i jednoličnost nikada nisam podnosila. Verovatno me je takav karakter i koštao propalih brakova, ali to sam ja - rekla je Verica jednom prilikom, prenosi „Grand onlajn", dok je u „Venčanju od A do DA" otkrila i detalje njihove veridbe, pa zatim i svadbe.

„U trenerci smo se potpisali u opštini!"

- Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku, Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i, pitao da li hoću da se udam za njega i ja sam rekla: „Da". Sutradan je otišao kod roditelja i rekao da se ženi - prisećala se bila ona, te nastavila:

- U trenerci smo otišli da se potpišemo u opštini, a zatim da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na jednom splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set, predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite i, tako je i bilo.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike