Udarila kuma na kumu! Ana Ćurčić odbrusila Kačavendi: Ima potrebu da brani sebe, pravi mi problem

21.06.2023

19:51

0

Autor: B. D.

Netrpeljivost između drugarica raste

Udarila kuma na kumu! Ana Ćurčić odbrusila Kačavendi: Ima potrebu da brani sebe, pravi mi problem
Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Milena Kačavenda je u svom lajv uključenju na Instagramu istakla da ona i Ana Ćurčić nisu kume, te da joj zamera što joj ni hvala nije rekla po izlasku iz Zadruge, a ona se kako kaže zalagala za nju i upadala u probleme sa fan stranicama. 

Tim povodom se oglasila i Ćurčićeva, koja je istakla da joj Kačavendino oglašavanje šteti.

- Ja Milenu poštujem, ne znam šta se desilo. Trebalo je da se vidim sa njom, ali ona je odlučila da izađe javno i iznese neke informacije, mislim da je ovo tek sad preterivanje. Ja sam ostala korektna, zvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način, kako je ona htela. Moj život je u pitanju i mislim da je kulturno da se poštuje ono kako ja odlučim, šta je tačno, šta nije, to je moja stvar i ja to najbolje znam - kazala je Ana i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Čurčić

 

- Ne osporavam da me je iko branio, zahvalna sam, ali ovo mi se ne sviđa. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali očigledno ona ima potrebu da sve bude javno. Ja nemam potrebu za tim, nisam htela da dozvolim da novinari prave priču od ovoga, ali ona želi da odbrani sebe, iako nema za šta da se brani... Šta da kažem, pravi mi problem, ali nema veze - istakla je Ana Ćurčić u svom obraćanju putem Instagrama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike