Zorica Marković otkrila detalje razgovora sa Anom Ćurčić: Mora da ide na preglede, nije dobro zdravstveno! Bulić se ne odvaja od nje

12.06.2023

16:43

0

Pevačica je ispričala sve što joj je drugarica iz rijalitija otkrila

Zorica Marković otkrila detalje razgovora sa Anom Ćurčić: Mora da ide na preglede, nije dobro zdravstveno! Bulić se ne odvaja od nje
Zorica Marković i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorica Marković, ali i njena prijateljica iz "Zadruge", Ana Ćurčić nisu uspele da odnesu pobedu u ovogodišnjoj sezoni, ali su, barem se tako čini, dobile nešto mnogo vrednije - pravo prijateljstvo.

Zorica je u "Zadruzi" sve vreme bila uz Anu, koja je prolazila kroz pravi pakao zbog svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, a to je očigledno ostavilo danak. Kako je pevačica otkrila, Ana mora da se podvrgne lekarskim ispitivanjima.

Antonio Ahel/ATAImages
Zorica Marković

- Ana nije dobro zdravstveno, treba da ide kod lekara da se prekontroliše. Borila se kao lavica, ne znam ni odakle joj snage, ali mislim da je iscrpela zadnje atome snage. Trebaće joj vremena da se oporavi. Imala je mnogo stresova, organizam joj je iscrpljen, rekla mi je da je sve živo boli od glave do pete i da mora redom da ide po lekarima, jer joj je organizam doživeo šok. Nije puno ni jela, nije imala apetit tamo - otkrila je Zorica.

Zorica je otkrila da je Aca Bulić sve vreme uz Anu, te da Ćurčićeva o Zvezdanu više i ne razmišlja.

- Nije mi rekla da je u strahu od Zvezdana od kada je izašla, jer svako sada ima svoj život, sve drugo je ostalo u zidovima u "Zadruzi". Ne razmišlja sada o njemu i osveti, jer on sada ima svoj život sa svojom izabranicom, ali ne mogu da pričam u njeno ime. Ana ne razmišlja o Zvezdanu, pokušava da se oporavi i razmisli šta će da radi. U svoj salon lepote još nije išla, još ne zna šta će, ostavila ga je jednoj devojci koja joj vodi posao. Predložila sam joj da ga preseli na novu lokaciju, ako će joj biti lakše, ali mi ništa nije odgovorila. Aca Bulić je rekao da će joj pomoći i to stoji, to će sigurno biti tako jer on je ljudina od čoveka - istakla je Zorica.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zorica Marković i Ana Ćurčić

Ana se, kako ističe Zorica, odmah iselila iz stana u kom je boravila sa Zvezdanom.

- Stan u kome je živela sa Zvezdanom je odmah napustila. Dan po izlasku iz rijalitija, rekla mi je da ne želi da boravi više u tom prostoru gde je sve podseća na njega. Uzela je neke stvari, sitnice i vratila je ključeve stana vlasnicima od kojih je iznajmljivala taj stan godinama. Ja sam joj rekla da sam ja posle razvoda sve ispraznila, ostali su prazni zidovi, čak sam i kuću prodala i otišla odatle jer nisam želela da me bilo šta podseća na tu ljubav. Tako je i Ana uradila, promenila je stan, ali iz Beograda neće da ide zbog dece i majke - objasnila je Zorica koja uskoro planira da poseti Ani u novom stanu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike