Zorica Marković posle „Zadruge" bacila ozbiljan pik na Aninu kumu, pa Zvezdana i Anđelu: Smrt je želela meni i mojoj deci, budala!

10.06.2023

12:45

1

Autor: M. G.

Za nju je, kaže, Đuričićeva odavno vazduh

Zorica Marković posle „Zadruge" bacila ozbiljan pik na Aninu kumu, pa Zvezdana i Anđelu: Smrt je želela meni i mojoj deci, budala!
Zorica Marković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorica Marković je već po samom izlasku iz šeste sezone „Zadruge", u kojoj je osvojila trinaesto mesto, prokomentarisala pojedina dešavanja iz rijaliti kuće u Šimanovcima. Progovorila je o prijateljstvu s Anom Ćurčić, Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću, kao i Aninoj kumi Mileni Kačavendi, o kojoj je stekla prilično loše mišljenje.

- Nisam očekivala ni ovo, presrećna sam. Ja sam uvek na ženskoj strani i to će uvek tako opstati - počela je ona u razgovoru s medijima, pa na pitanje da li će drugarstvo s Anom i nastavljati, odgovorila:

„Ovo mi je najteža sezona do sada!"

- Naravno, pogotovo sada kada su se naše porodice zbližile. Baš mi je bilo teško kad sam videla Aninu mamu kako plače. Po meni, najteža sezona do sada, ne može ni pola da se prepriča šta smo mi doživeli unutra - naglašava ona, nakon čega se dotakla poznate kume.

Milena Kačavenda, ATAImages/Antonio Ahel
 

- To je moj neki rezon bio. Ja vrlo čitam između redova. Kada je Ana rekla rekla da se niko ne oglašava, ja sam shvatila da ona sumnja u nešto što se desilo mimo dogovora. Ipak, to nije mala stvar. Možda je kuma mislila da sam ja uticala na to - priča pevačica, pa nastavlja o Anđeli i Zvezdanu, te njenim pretnjama koje su je zgrozile.

Anđela Đuričić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Zvezdanu sam to rekla, da dotičnu ne želim da komentarišem jer da meni neko želi smrt sa moja tri bajpasa i da želi smrt mojoj deci... Nakon svega izrečenog, ona je za mene vazduh. Gađala me je, bacala mi je naočare, izazivala fizički kontakt jer se družim s Anom... Ja sam to iskulirala. Kad sam pala u nesvest, ona se izvinila i rekla: „Ja bih se ubila i ne bih živela da sam kao ti". To su reči koje može samo budala da izjavi - zaključila je Markovićeva.

Prikuplja informacije

Iako su se Zorica i Milena srdačno pozdravile pošto je pevačica napustila rijaliti, određene informacije koje je saznala su je prilično razljutile. Ona je onda poručila da će se o Kačavendi tek oglasiti, ali pre toga želi da prikupi sve informacije.

Nešto ranije, istakla da je smatra da je Ani upravo kuma najviše odmogla svojim izjavama u medijima. U nekim lajvovima, Kačavenda je loše govorila i o Zorici, što je ona takođe saznala pa, prema pojedinim napisima, najavila i „rat".

 

 

- Površno sam nešto čula, bila je devojka s portala, nije mi džaba postavljeno pitanje... Hoću da mi to raščivijamo, mnogo sam ljuta! Moje mišljenje je takvo, mnogo sam ljuta na Kačavendu, ali to je Anina kuma. Ja ću sve da objasnim, samo da prikupim informacije i da budem konkretna i jasna. Ne da će biti zanimljivo, nego će goreti - kazala je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike