Ana Ćurčić se uključila u lajv! Progovorila o Aci Buliću i kumi Mileni: Borila se na svoj način

10.06.2023

22:35

0

Autor: B. D.

Otkrila je šta se dešavalo proteklih sati

Ana Ćurčić se uključila u lajv! Progovorila o Aci Buliću i kumi Mileni: Borila se na svoj način
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Ćurčić je iz „Zadruge 6” izašla kao drugoplasirana finalistkinja, koja ne krije da se nadala pobedi koja joj je takoreći, izmakla za dlaku.

Nakon nekoliko sati od superfinala, Ćurčićeva se oglasila u lajvu na Instagramu i otkrila kako se oseća, šta nakon svega kaže o kumi Mileni Kačavendi, ali i bivšem partneru i prijatelju Aci Buliću

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Ćurčić

- Dobro sam. Iscrpljena sam jako, ali sam dobro. Hvala svim ženama koje su prepoznale moju priču i podržale me. Nije mi bilo lako. Ko me je razumeo - razumeo me je, a ko nije - šta ćemo mu sad? - poručila je Ana, a zatim se osvrnula na sina Luku, koji se dopao mnogim devojkama posle pojavljivanja u Šimanovcima: 

- Luka neće da da svoj Instagram nalog. Vidim da mi mnoge od vas poručuju da bi volele da im bude zet. Znate li vi koliko mi takvih ponuda imamo? (smeh)

Njene fanove je zanimalo i šta se dešava sa Aleksandrom Acom Bulićem, koji ju je sačekao u finalu zajedno sa porodicom i bio joj podrška tokom „Zadruge” 

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Bulić, Ana Ćurčić, Milena Kačavenda

- Aca spava - odgovorila je Ćurčićeva kratko.

Na trenutak Ana se osvrnula i na kumu Milenu Kačavendu, čije je izjave demantovala, poručujući da ne zna zbog čega je ispričala neistinu o njenom životu u medijima.

- Pustite kumu. Kuma se borila na svoj način. Naravno, kuma je kraljica - istakla je nekadašnja zadrugarka, pri čemu su mnogi u komentarima diskutovali o ironiji u njenom glasu dok je izgovarala ove reči.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike