Marija Kulić oplela po Aleksandri i Ani, progovorila i o Ivanu Marinkoviću: On je totalno drugi čovek

10.06.2023

20:59

0

Autor: B. D.

Ona smatra da nijedna od njih dve nije zaslužila pobedu

Marija Kulić oplela po Aleksandri i Ani, progovorila i o Ivanu Marinkoviću: On je totalno drugi čovek
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Kulić, bivša zadrugarka je bez dlake na jeziku dala svoj sud o pobednici „Zadruge 6” - Aleksandri Nikolić, drugoplasiranoj Ani Ćurčić, ali i o Ivanu Marinkoviću, sa kojim njena ćerka ima sina. 

- Ovo je katastrofa, svi smo znali da će Aleksandra pobediti. Miljana i ja smo to znale kao i svi - rekla je Marija, a onda i dala svoj sud o drugoplasiranoj finalistkinji Ani Ćurčić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Kulić

- O Ani nemam lepo mišljenje, ona je folirant, ali sam mogla da biram između Ane i Aleksandre bolje da je Ana pobedila zbog dece, da ih obezbedi, ali ni ona nije zaslužila pobedu.

Kulićeva se osvrnula i na Ivana Marinkovića, koji je sinoć napustio „Zadrugu” kao petoplasirani i otkrila da li je on poželeo da vidi svog sina. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

- Ivan je zvao, tražio je Željka na video-poziv, Željko se igra, pa će večeras pre spavanja da ga pozove da se vide, lepo je raspoložen - rekla je Marija i dodala da se Marinković skroz promenio otkako ne pije alkohol:

- Da vam kažem, Ivan se promenio mnogo, totoalno je drugi čovek otkako ne pije alkohol. Dobro je kad čovek malo popije, popijemo svi kad je neko veselje ali on je bio baš pio, on se nije treznio od jutra do sutra i onda nije mogao racionalno da razmišlja, a sada je hvala Bogu kako treba i nadam se da će da bude kako treba - rekla je Marija Kulić za „Espreso”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike